Gal Gadot
Hungary
EUt7eLdXYAI08gg.jpg
EUt7dyAXgAUkDIG.jpg
EUt7dSlXkAAd7LE.jpg
widescreen_germany_2020-05-19.jpg
widescreen_germany_2020-05-18.jpg
widescreen_germany_2020-05-17.jpg
widescreen_germany_2020-05-16.jpg
widescreen_germany_2020-05-09.jpg
widescreen_germany_2020-05-00.jpg
ETHX18XWoAAUmBA.jpg
ESwjIprWoAAx_Qx.jpg
ES4TuY0WoAA7ygp.jpg
ES4FmLcXgAEjWhl.jpg
ES_43H8WAAEsJeE.jpg
ES_4KqdWAAYRUqU.jpg
ES_4Kp6XYAEDNVj.jpg
138941694_2.jpg
138941668_1.jpg
Widescreen Németország & Doritos Megvan az új premier dátum 4 új WW84 poszter & leállt a Red Notice forgatása Érkezés Atlantába SmartWater videó Entertainment Weekly
Tripla kilences

Bankrablás történik, amit az elkövetők profi módon hajtanak végre, azt kivéve, hogy a köteg pénz, amit egyikük magához vesz, robbanó, füstölgő piros festéket tartalmaz, ami miatt majdnem rajtavesztenek menekülés közben.

Kiderül, hogy a rablás két résztvevője rendőr. Egyikük a családja révén kapcsolatban van az orosz maffia Atlantában aktív vezetőjével, aki feleségének a nővére (a szülőknek van egy kisfia, aki többnyire az anyjával van). A nő azt „kérte”, hogy hozzák el a bankból egy személyes széf tartalmát, amit át is adnak neki a rablás után. Azonban kiderül, hogy a széf tartalmának használatához még szükség van néhány flopilemezre, amit egy adott napon az FBI erre a célra szolgáló biztonságos raktárában fognak tárolni. A maffia megszerzi az aznapra érvényes belépő kódokat, és a nyomatékosítás érdekében az egyik bandatagot halálosan megkínozzák, így kénytelenek elvállalni ezt a feladatot is. Mivel rendőri gyakorlatukból tudják, hogy a pár perces kiszállási idő alatt nem tudják végrehajtani az akciót, ezért kitalálják, hogy közvetlenül előtte egy rendőrgyilkosságot kell prezentálni a város másik végében, aminek helyszínére a rendőrök túl nagy létszámban fognak kivonulni, így nekik több idejük lesz a betörést elkövetni. Az áldozat szerepére az egyik újoncot szemelik ki. Azonban a számára felállított csapda nem sikerül jól, a korrupt rendőrt a csaliként felhasznált bűnöző több lövéssel súlyosan megsebesíti. Így az áldozatnak kiszemelt rendőr adja le rádión a „tripla 9-es kódot”, ami a rendőröket nagy létszámban riasztja. A tényleges betörést ezalatt a két másik társ hajtja végre. Távozáskor azonban már a különleges akciócsoport a helyszínen van, és a túszok elengedése után golyózáporral árasztják el a furgonjukat, amiben mindkét elkövető megsérül. Azonban egyikük visszamegy dolgozni, a másik helyszínre. Másikuk átadja az orosz maffia-főnöknőnek a kihozott dobozt, továbbá a kisfiának szánt, díszesen feldíszített csomagot. Megkapja a kialkudott pénzt, egy kis erőszak kíséretében. Azonban az átadott „ajándék” valójában távirányítható bomba, amit egy telefonhívással aktivál az átadója. Társa azonban (aki visszament a másik helyszínre), rendőrautójával megállítja, és némi csevegés után lelövi.

Mindeközben a lehetséges elkövetők után tartó nyomozásban szorul a hurok. Az áldozatnak kiszemelt rendőr nagybátyja vezeti a nyomozást, és tájékoztatja unokaöccsét, hogy Rodriguez a hunyó (aki éppen be akarja őt vinni, hogy felvegye a vallomását). Azonban a kocsijában a nagybácsi várja és lelövi az árulót.


ONLINE

LETÖLTÉSI LINKEK

Hamarosan