Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2018. január. 06.

Elég sűrű hét a mostani Gal számára, hiszen 2-án ott volt a Palm Springsen, 3-án a Variety’s 10 Directors to watch-on, 4-én a W Magazine’s ‘Best Performances’-en, a tegnapi nap folyamán pedig újabb rendezvényen jelent meg: a már előre bejelentett Golden Globe elő-partin, az American Film Institute Díjátadón. A Four Seasons Hotel-ben került megrendezésre immár 18. alkalommal, a megszokott helyen, Beverly Hillsben, Californiában. Egyébként én megvártam az első kép érkezését, a Twitteren több olyan posztot láttam, amelynél abból indulnak ki, hogy jelölték a Wonder Womant2017 tíz legjobb filmjét és sorozatát ünnepelték, természetesen a Wonder Woman is közöttük van – Patty egyébként részt is vett a vörös szőnyeges fotózáson, viszont legnagyobb sajnálatomra Gal ezúttal kihagyta. Viszont a vacsorán ő is kivette részét, fotózkodott Pattyvel, Zack Snyderrel, illetve ismét találkozott a kis színésznővel, Brooklynn Prince-szel, nézzétek meg alább az erről készült videót!

Patty Jenkins most csak egy gyors pitítóst dobott össze:

Szerencsés vagyok, hogy megnézhettem a Steven Spielberg-filmet, mert annyira emlékezetet valamire, amit még korábban Kat Graham mondott… Szeretsd, amit csinálsz és ha úgy úgyzed, miért ne lehetne egy kicsit viccesebb?

Nézzétek meg ti is képeket – amiből sajnos csak négy darab HQ, de remélem még jön több kép is – a galériában!

Rendezvények, események > 2018 > Január 5 – 18. American Film Institute Díjátadó Gála

01~32.jpg 03~22.jpg 05~21.jpg 05~22.jpg 06~15.jpg


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük