Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2018. január. 12.

A tegnapi nap folyamán 23. alkalommal megrendezték a Critics’ Choice Díjátadót a Barker Hangarban, Santa Monicában. Erre természetesen nagy örümünkre kedvencünk is ellátogatott, a Wonder Woman kapcsán. Mint már megszokhattuk férje, Yaron és a rendező, Patty Jenkins is elkísérte ide is. Először a szőnyeges fotózáson vett részt, ahol egyszerűen elképesztően festett, majd körülbelül egy órával később már a színpadon láthattuk, hiszen jelölték az amazonhercegnő történetét, mint legjobb akciófilmet, amelyet el is nyert! Gratulálok ehhez! Illetve még egy elismerést tudhat magáénak, ugyanis idén ő nyerte el a #SeeHer Award díjat. Ehhez is nagy gratuláció neki! Ezt Patty nyújtotta át neki, az izraeli szépség pedig megköszönte, valamint szólt pár szót is, mint amilyet a sztárok mindig szoktak. Később pedig pár kulisszák mögötti kép is készült, egyik rajongójával, az Én, Tonya-beli Mckenna Grace-szel Sajnos a díjátadáskor elhangzott szöveges alapon csak egy-két mondatot találtam meg, de ezt lefordítottam. Ha lesz még valami, azonnal jelentkezem.

Patty most osztott meg velem egy vicces történetet. Ven egy hároméves kisfia, ő pedig megnézte a filmet és mikor vége lett, a fiú azt mondta: “Ha nagy leszek, nő akarok lenni!” mint a színésznők! Ez nem így van. A mi munkánk a nézők szórakoztatása, de a kötelező feladatunk az életben, hogy inspiráljuk, szeressük és tiszteljük az embereket.

Nézzétek meg a YouTube-videót alább, ami ugyan angol nyelvű, de a jó angolosok szerintem megérthetik. (Nekem is kéne már tanulnom picit jobban, hogy le tudjam fordítani 😀 ) A képeket pedig a megszokott helyen találjátok, ám sajnos ma nem sikerült az összes képet feltöltenem – ami lassan már 300! -, de holnapra biztosan kész leszek vele és tagolom is majd őket showra, szőnyegra, press roomra és backstagre.

Január 11 – 23. Critics’ Choice Awards Santa Monicában

03~27.jpg 01~39.jpg 12~20.jpg 02~32.jpg 11~19.jpg


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük