Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!

Detroit, Michigan, Amerikai Egyesült Államok: Kövesse nyomon Kamerun, Detroit 20 éves műkorcsolya-edzőjének történetét, aki életét színes színű fiatal lányok edzésének szentelte, a jégen és a jégen kívűl is.

National Geographic bemutatja: ‘IMPACT with Gal Gadot’ egy hat részes rövid dokumentumsorozat, amely hat nő hatalmas történeteit követi nyomon, akik rendkívüli hatást gyakorolnak közösségeikre szerte a világon. Annak ellenére, hogy erőszak, szegénység, trauma, diszkrimináció, elnyomás és természeti katasztrófák által sújtott területeken élnek, ezek a bátor nők továbbra sem riadnak vissza, mert álmodni, kitűnni, megszólalni és vezetni mernek. A kisfilmekben bemutatott nők nagyon különböző háttérrel rendelkeznek – Brazíliában, Puerto Ricóban, Michiganben, Kaliforniában, Louisianában és Tennessee-ben -, mégis mindannyiukat összeköti rendíthetetlen elhatározásuk és elkötelezettségük a körülöttük élők életének javítása iránt.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük