Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2017. december. 21.

Végre hozzájutottam az Elle magazin Magyarország 2018. janári/februári számához, ezért meg is érkeztem a stílus információkkal és az interjúval, mert bemásolni a szöveget már tényleg nem nagy dolog, bár a galériában – igen Coppermine mégis, de szerintem egyértelműek az okok, de megköszönném itt is katie-nek a több mint 5000 képes feltöltést a /photos-ba! – is el lehet olvasni. Szóval kezdeném is a stílussal: 

Fotó: Paola Kudacki / Stylist: Simon Robins / Haj: Mark Townsend, vagyis a Starworks, Dove Hair Care termékekkel kiegészítve / Smink: Georgi Sandev, Marc Jacobs Beauty termékekkel / Manikűr: Marisa Carmichael, vagyis Lowe & Co. , Chanel termékekkel / Divatasszisztens: Megan King /  Producer: Nick Trice / Fürdőruha: Solid & Striped / Bőrruha és tollas bárszonycsizma: Saint Laurent by Anthony Vaccarello / Fehérarany karkötő gyémántokkal: David Yurman / Ezüst fülbevaló, ezüst karperec és ezüst nyaklánc Jádekővel: Elsa Peretti a Tiffany & Co.-tól / Bikinifelső: Jade Swim / Strucctollas nadrág: Thom Browne / Kristályos felső: Gucci / Fehérarany gyűrű gyémántokkal: Cartier

Ennyi lett volna a stílus rész, most már tényleg következzen az interjú végre, amiért köszönet az Elle Magyarországnak! A bevezető után a folytatáshoz a Tovább gombra kattints!

A Csoda csillaga – Elle US interjú: Új jelenség ütötte fel a fejét Hollywood profi ligájában: egy női szuperhős, aki menőbb az összes férfinál. Egész idő alatt Gadot-ra vártunk!

Újságok, magazinok > 2018 > Elle Magyarország (Január/Február)
Stúdiófotózások > 2017 > Paola Kudacki (Elle USA)

Gal_Starityhu_Lindsay019__1_~0.jpg Gal_Starityhu_Lindsay019__2_~0.jpg Gal_Starityhu_Lindsay019__4_~0.jpg Gal_Starityhu_Lindsay019__5_~0.jpg Gal_Starityhu_Lindsay019__7_~0.jpg

002~7.jpg 004~5.jpg 003~5.jpg 005~4.jpg 006~3.jpg

Háromnegyed századdal azután, hogy a Wonder Woman debütált a DC Comics képregényekben, Patty Jenkins rendező elhozta nekünk a szuperhősnő filmvászonra álmodott történetét, Gal Gadottal a főszerepben.

Sokan azt hiszik, egy nőt az tesz erőssé, ha valójában sérült. Az emberek összekeverik az erőt a védekezéssel, és erre azt gondoltam: Miért kellene védekezőnek lennie? Teljes mértékben bízik az emberekben! Miért kellene haragosnak lennie? Feltételezi, hogy jól fognak vele bánni. Nincs benne sértettség, nem érzi, hogy igazságtalanok lennének vele szemben.

– mondja Jenkins, de csak várjuk ki a végét, amikor rájön, hogy csak a 80%-át keresi annak, mint a férfi szereplőtársai! Gadot egyszerűen és fegyvertelenül száll ki egy sofőr vezette városi terepjáróból. Fekete, visszafogott inget és merész rövidnadrágot visel, hozzá Gucci papucscipőt. Fénylő fekete haját lófarokba kötötte, apró, gyémántos karika fülbevalója megcsillan a napfényben. Sokkal fiatalabbnak tűnik 32 événél. Amikor Jon Hamm először találkozott „ezzel a baseballsapkát viselő rámenős csajszival” a Kémek a szomszédban című film forgatásakor 2016-ban, azt mondta,  azt hitte, ő az egyik produkciós asszisztens.

Akcentusa határozottan előnyére válik. Mély és egzotikus. Ennek köszönhetően bármit is mond, az viccesebbnek, szomorúbbnak, ostobábbnak vagy sokkal komolyabbnak hat, és összességében iszonyatosan bájosnak. Az pedig még inkább, amikor felcseréli a szavakat, vagy kihagy egyet a mondatból.

Amikor Izraelben éltem, még a Wonder Woman előtt, elmentem a beszédtechnika-tanáromhoz, és azt mondtam neki: “Az a célom, hogy egy éven belül tökéletesen beszéljem az amerikai angolt. Azt gondoltam, ezzel az akcentussal csak egy piaci rés vagyok: az, aki a külföldi lányt játssza. Viszont nincs minden egyes filmben ilyen szerep.” Erre a tanárnő azt mondta: “Te emiatt vagy különleges. Van róla fogalmad, hogy mennyi amerikai él Los Angelesben, aki szerepekre vár, és akik sokkal inkább tűnnek és hangzanak amerikainak, mint te? Csak légy önmagad.”

Ez a tanács, mint kiderült, látnoki volt. 2013-ban a Warner Bros. vezetői és Zack Snyder rendező próbafelvételt tartottak Wonder Woman szerepére a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című filmhez. Kis szerep volt, egyfajta bevezetés. Olyan konkrét személyre volt szükségük, aki karizmatikus, szép, erős és kecses, aki mind a két nemre hatást gyakorol, valaki, aki kissé szemtelen, aki képes arra, hogy egy potenciális franchise-t képviseljen.

Ez volt az első alkalom, amikor felvételt készítettünk róla – emlékezett vissza Snyder. Ez egy teszt volt, hogy kiderüljön, működik-e Gal és Ben (Affleck) között a kémia. Felvettünk egy jelenetet, hogy lássam, hogyan nézne ki egymás mellett Batman és Wonder Woman. Elég intenzív jelenet volt. Ben is azt mondta, hogy: “Ez a nő félelmetesen jó!”. Mindannyian tudtuk, hogy ő az igazi a szerepre.

Jenkins és Gadot először Atlantában találkoztak egy szusi­étteremben 2015-ben, hogy beszélgessenek az elképzeléseikről a Wonder Woman kapcsán. Jenkinst nagy sietve szerződtették le a filmre, miután Michelle MacLarent, a Wonder Woman eredeti rendezőjét ejtették a kreatív megközelítése miatt. (MacLaren, aki többek között a Totál szívás, a Trónok harca és a The Walking Dead legütősebb epizódjaiért is felel, sokkal keményebb Wonder Womanben gondolkodott.)

Patty megkérdezte tőlem: “Milyennek szeretnénk ezt a filmet?” Egyetértettünk abban, hogy arra szeretnénk törekedni, egy olyan mestermű jöjjön létre, amelynek mélyebb üzenete is van – nem nyomasztó módon, hanem inkább könnyedebb formában.

– mondta Gadot.

Nem probléma, Jenkins, aki leginkább a 2003-as A rém című filmje kapcsán ismert (a kritikusok által is elismert független, életrajzi film a sorozatgyilkos Aileen Wuornosról), tudta, mi a pontos megközelítési módja egy szuperhősös projektnek. Mivel Wuornost is be tudta mutatni az emberi oldaláról, Diana Prince-t is teljes egészében látta maga előtt.

Az érdekelt, hogy az ő szemszögéből mutassuk be a történetet. Csak egy ember vagyok, aki elmeséli egy másik embernek, milyen lehet az ő bőrébe bújni.

– mondja Jenkins.

Vegyük azt az érzelmes képsorozatot, amikor Wonder Woman először csak sétál, majd elkezd futni, át az első világháborús csatamezőn, a senki földjén, egyes-egyedül, hogy felszabadítson egy kis falvat a német katonák megszállása alól. Nem tudja még, hogy nem fog belehalni, csak a túlélésért folytatott harca során ébred rá valódi erejére és szuperhősképességeire.

Ez a jelenet az én igazi büszkeségem. Mert sokkal inkább arról szól, hogy a lány hogyan változik át Wonder Womanné, nem pedig arról, hogy Wonder Woman feltűnik a színen. Pontosan ez lehetett az oka annak, amiért 149 millió dolláros büdzséből készült a film világszerte 820 millió dollár bevételt hozott a mozipénztáraknál.

– nyilatkozta a magazinnal a rendező.

Gadot számára ez a jelenet különösen megterhelő volt. Nagyapja, Abraham Weiss csupán 13 éves volt, amikor a nácik lerohanták szülőföldjét, az akkor Csehszlovákiához tartozó Munkácsot. Dédapja katonaként esett el a harcok során. Nagyapja édesanyjával és testvérével együtt Auschwitzba került, és ő volt az egyetlen a családjában, aki túlélte a koncentrációs tábor borzalmait. Nagyapja 2014-ben hunty el.

A magazinban kiemelt blokk: Megtestestette a női szuperhőst. Épp ezért vált globálissá. Szinkronban volt a világgal.

Az egyik történet, amelyen felnőttem, a holokausztról szól, méghozzá női perspektívából elmesélve. Úgy érzem, a küldetésem egy része, hogy elmeséljem másoknak, mert annyira borzalmas időket éltek akkor. A nagyapám mindig azt mondta, ha elfelejtjük a saját történelmünket, akkor a történelem meg fogja ismételni önmagát – különösképp most, amikor annyi minden történik körülöttünk a világban.

– mesélt egy picit családjáról Gadot.

Galt tökéletes időzítéssel választották ki a szerepre. Pont akkor, amikor a nők egyenlő elbírásáról és az igazságos bánásmódról az egész világon. Hogy mestesítette a női szuperhőst, aki mindezekért képviseli? Épp ezért vált globálissá. Szinkronban volt a világgal. (szerk.: olvasható feljebb is)

– mondja Robin Wright, aki Diana nagynénjét, Antiopét, a szenvedélyes themiszkürai hadvezért játssza a filmben.

El tudnánk képzelni a Wonder Womant amerikai akcentussal? Semmiképp. Nem szokásom álhíreket terjeszteni, de nagyon is valószínű, hogy Gadot Moszad-ügynök, és azzal a céllal érkezett, hogy egy csak nőkből álló Igazság Ligáját toborozzon össze. Az eddigi vázlatos információim alapján valószínűleg a következő személyek tartoznának bele a csapatba: a kedvenc színésznője, Penélope Cruz, a kedvenc filmjének (A herceg menyasszonya) főszereplője, Robin Wright, és Amy Adams, aki Gadot szereplőtársa a Batman Superman ellen és Az Igazság Ligája című filmekben. (Ezek az Elle szerkesztőjének gondolatai, de gondoltam, hasznossá válhat, ha ezt is bemásolom)

A Halálos iramban 6. rendezője, Justin Lin már a kezdetektől érzett valami misztikus dolgot Gadottal kapcsolatban.

Emlékszem a felvételre, amit a meghallgatásra küldött. Nagyon sok más színésznővel is elpróbáltuk a jelenetet, de Gadot esetében olyan érzés fogott el, amikor néztem, hogy többet akarok megtudni róla. Különös mélység sugárzott belőle. Körüllengi valami ismeretlen.

– mondja Lin, akinek köszönhetően a színésznő 2009-ben betört Hollywoodba.

A következőket lehet biztosan tudni Gadotról Az Igazság Ligája ügyosztály dossziéi alapján: Tel-Avivtól nem messze, Ros Ha’ayinban nőtt fel a húgával együtt. Ebben a kisvárosban dolgozott az édesapja mint gépészmérnök, az édesanyja pedig testnevelő tanárként. Gadot elmondása szerint a gyermekkora boldog volt, és a futballcsapat pomponlányaként, kosárlabda-játékosként és hiphoptáncosként is élvezte a kamaszkorát. Érettségi után Miss Israelnek koronázták 2004-ben, mielőtt megkezdte volna a kétéves katonai szolgálatot az Izraeli Védelmi Erőknél (IDF) mint képzőtiszt. Ő szerepel a Maxim 2007-es címlapján, mint az IDF egyik női tagja. Uniformis nélkül pózol szexbombaként az alábbi cím kísérletében: „Az izraeli hadsereg női tagjai a világ legszexibb katonái?” Gadot képaláírása a következő: „A katonák azért szeretnek, mert fitten tartom őket.”

Miután teljesítette a kötelezettségét, Gadot fénysebességgel vágott bele a jogi tanulmányokba és a modellkedésbe, majd otthagyta az iskolát, és beválogatták a Bubot („Babes”) elnevezésű, igencsak rövid életű, izraeli forgatókönyv alapján készült sorozatba a modellek életéről. Két éven belül megkapta a Halálos iramban egyik szerepét. Miközben háromszor is magára öltötte a franchise-film karakterét, a kisebb szerepek is sorra megtalálták: Törtetők, Párterápia, Kéjjel-nappal, Beépített tudat, és mielőtt kettőt pislanthattunk volna, Gadot az egyik legbefolyásosabb sztárrá vált Hollywoodban.

Gadot a születésnapjára vett egy fülporcpiercinget.

28 éves lettem, és úgy éreztem, hogy istenem, ez egy komoly szám – mindenkinek van egy ilyen nagy száma. Csinálnom kellett valamit, amitől újra fiatalnak érezhettem magam. A tetováláshoz túl gyáva vagyok. A tetkókat inkább meghagyom a férjemnek, a 42 éves multimilliomos Yaron Versanónak. De – jegyzi meg szemérmesen – nem árulhatom el, hogy mit ábrázolnak a tetoválásai.

– árulta el a sokszor viselt fülporcpiercing titkát.

Ők ketten egy sivatagi elvonuláson találkoztak, ahová Gadot, aki akkor 20 éves volt, azért ment, hogy többszörösen összetört szívét ápolgassa.

A középiskolai barátommal négy évig voltunk együtt, majd elváltak útjaink, és részemről ez rendben is volt. De aztán lett egy újabb kapcsolatom, aztán meg még egy. Mindkét esetben idősebbek voltak a partnereim, és folyamatosan ők szakítottak velem! Nekem meg, mint egy kis labrador kutyusnak, szükségem van arra, hogy együtt legyek valakivel, hogy szeressenek és ölelgessenek. Imádok nevetni, és nem szeretek egyedül lenni. Úgyhogy elvonultam a sivatagba, és elvittem magammal a Falling in Love: Why We Choose the Lovers We Choose című egyetemi pszichológiai könyvet, ami azt üzente, hogy nem érdemes a szerelem csapdájába esni. Aztán megérkezett Yaron, és mindannyian egy helyen, egy dűnén vertünk sátrat. Miközben tüzet kért tőlem, nem is nézett rám. Mi ez a túlzott magabiztosság? Aztán mégis beszélgetni kezdtünk, egészen napnyugtáig, majd napfelkeltéig.

– mesélt először régebbi kapcsolatairól, majd arról, hogy hogyan ismerkedett meg Yaronnal, aki mára már a férje.

Két kislányuk van, Alma, aki ötéves, és Maya, aki kilenc hónapos. Kilenc év házasság után Gadot még mindig imádja a férjét.

Ő az én Supermanem, életem szerelme.

írta: Holly Millea / Elle Magyarország.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük