Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2018. január. 09.

Szép estét! Nagyszerű hírrel érkeztem, ugyanis kedvencünk a híres Revole rúzsmárka új, 2018-as ‘Live Boldly’ nagykövete, avagy reklámarca lett! Készült hivatalos fotósorozat kép – amiért nagy köszönet monának -illetve kulisszák mögöttiek is, amelyet Lacey Terrell készített. Egyébként a Wonder Woman sztárja ajkára a tegnapelőtti Golden Globe Awards-on is Revlon márkájú részt vittek fel.

Nagyon izgatott voltam! A Revlon egy nagyon ikonikus és hatalmas márka, komolyan úgy gondolom, hogy az az első olyan kozmetikai márka, amelyet még édesanyám és nagymamám is használt, ahogy én is, így nagyon izgatott voltam. Természetesen a vörös a kedvenc árnyalatom.

– nyilatkozta Gal a PEOPLE-nek.

Később, így utólag megjelent pár – 14 darab – kép arról is, amint a sajtókonferenciára tart, közben pedig mosolyog, illetve mivel kint már hűvösebb az idő, így egy fekete kabátot is magára vett. A konferenciáról, amit New Yorkban tartottak meg sajnos eddig csak öt darab MQ vagy LQ méretű kép érkezett, de én ennek is örülök. Nézzétek meg az összes képet a galériában!

Egyébként, a magyar idő szerint éjjel rendezik meg a National Board of Review Gálát – a Spotlight Awardot nyerte meg a Wonder Woman, Patty és Gal – amin sajnos csak 50%, hogy megjelenik majd, mert a New York sok mindenkit megtévesztett, mivel ott rendezték meg a Revlont is. Viszont elég sűrű volt az elmúlt hete.

Lacey Terrell (Revlon ‘Live Boldly’ – kulisszák mögött)
Revlon ‘Live Bodly’ kampány stúdiófotó
Január 9 – Indul a Revlon ‘Live Boldly’ sajtótájékoztatójára New Yorkban
Január 9 – Revlon ‘Live Boldly sajtótájékoztató New Yorkban

01~35.jpg 02~28.jpg 03~24.jpg  

02~29.jpg 04~22.jpg 07~16.jpg 13~14.jpg 05~25.jpg

DTHdEYEXkAANyHa.jpg DTHh0iVW0AAeat5.jpg DTHh0ihXcAAPPZP.jpg DTHh0iZX0AAPOaJ.jpg 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük