Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2017. november. 18.

Először is: a cikk SPOILER-t tartalmaz. A saját felelősségedre olvasd el, de a biztonság kedvéért a tovább részlegbe raktam. A mai napon, 15.30-kor volt szerencsém eljutni a megyeszékhelyi moziba és megnézni az általam egyik legjobban várt filmet, Az Igazság Ligáját. Ti is nyugodtan véleményezzetek hozzászólásban, vagy itt a chatben, amit a cikkbe is beágyazok.

Na jó, lehet elfogult vagyok már eleve a filmmel kapcsolatban, hiszen ismerem a színészeket és szeretem is őket, láttam valamit már a trailerek alapján a Justice League-ben. Először is, hadd említsem meg, hogy a színészek alakítása lenyűgöző volt, de kiemelném Gal Gadotot, mert megint úgy átadta Wonder Woman karakterét, talán már annyira jól is, mint a külön filmjében. Ezra Miller Flash-je pedig nagyon humoros volt, jókat nevettem rajta. Olvastam több kritikát, mondták a szórakotatást – ami szerintem is fontos szerepet játszott a filmben. Ben Affleck Batmanjének vicceire is ezt tudnám mondani, mint pl. a “Gazdag vagyok”, “Megvettem a bankot, szeretem az egyszerűséget”. Aquaman, Superman és Cyborg is nagyon tetszett, ahogy az újságíró Lois Lane is. Bár én Amber Heard Merájának kicsit több szerepet adtam volna. Őszintén, sejtettem, hogy az Anyadoboz segítségével keltik újra életre Supermant és győzték le együtt a gonosz Steppenwolfot. Na, a csapatmunka. Abszolút pozitívum, hogy Batman Wonder Womannel közösen gyűjt embereket, ők pedig ha nem is mindjárt, ha nem is miattuk, de valamiért mégis csatlakoztak, a végére pedig szépen összekovácsolódtak. Nem is nagyon találtam benne negatívumot, talán csak egy icipicit furának tartottam, hogy bekevitték a történetbe azt a családot. Szerintem Steppenwolf is elég szerepet kapott, bár a “kevés az idő”-ben abban egyetértek, hogy nagyon gyorsan elment a 2 óra. Nézem az órámat: ne, már vége? Néztem volna még vagy 3 óriáig, de sajna a folytatásra még kell várni. Tetszett, hogy ismét belevitték az Amazonokat és a szigetüket, a harcjeleneteket pedig imádtam, látványosak. Na és igen, a látvány. Elképesztő úgy az egész. A végén, amikor közösen mennek Steppenwolfot legyőzni, az Amazonos ugye, meg úgy az egész film jelenetei, de komolyan. A látványért mindjárt egy Oscart jósolnék a Justice League-nek, bár erős a filmes mezőny idén. De azért remélem, begyűjt legalább kettőt. Én igazából elkezdtem shippelni Diana-t Bruce-szal, aranyosak lennének. Imádtam minden egyes percet, természetesen 10/10!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük