Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2018. február. 17.

Jó reggelt! Már február elején goldolkodtam, milyen “beszédet” dobjak össze, de végül nem írtam meg előre. Szóval, a mai nap folyamán lett az oldal fél éves, avagy 6 hónapos. 2017 augusztus 17-e előtt is szerettem volna Galról egy oldalt, a Wonder Womanben egyszerűen lenyűgözött, de a Batman Superman ellen-ben is imádtam. A Halálos iramban-filmeket is mind láttam, bár ott nem ő volt a középpontban, de már akkor is láttam, milyen tehetséges, gyönyörű nő Gal. A Wonder Womant ha nem láttam tizenötször a mai napig, akkor egyszer sem. Egyébként azóta az összes filmjét láttam, ami fent volt a neten és *o* Augusztus 17-én biztos voltam benne, hogy megszeretném nyitni az oldalt, így meg is tettem, még akkoriban a G-Portálon gal-gadot-hungary.gportal.hu címmel. Sok segítség kellett eleinte, ezért szeretnék köszönetet mondani monának, Lindának és alyciának!♥ Már az első napokban boldogan jártam fel az oldalra, majd amikor már a szívemhez nőtt; szeptember eleje felé. A tanítások szünetei felé is az járt a fejemben, hogy mikor írhatom ki a bejegyzéseket, van-e róla új hír. A G-Portálon ahogy ma visszanéztem, több mint 5000-en néztétek már meg az oldalt, kikerültem már a Szerkesztő ajánlatába, a Portállista top 10-es listájába, ezt mind nagyon köszönöm nektek és a szerkesztőknek is!♥

Október végén úgy döntöttem, hogy komolyabban is szeretnék foglalkozni a GGH-vel, így kértem a Flaunt Network szolgáltatótól domaint. Viszonylag gyorsan, november 5-én meg is kaptam a galgadot.flaunt.nu subdomaint. Itt folytattam tovább a szerkesztést egészen december utolsó napjai egyikéig. A Flaunttal való sok segítségért köszönet monának, Brielle-nek, Lindának és Diának!♥ Ugyanis a drága katie volt olyan aranyos, hogy kért nekem rendes domaint. Szeretnék neki ezúton is hálát mondani!♥ December 29-étől a mai napig itt, a g-gadot.net címen érhetitek el az oldalt. Mindig is az volt a célom, hogy a magyar rajongók vagy akárki még jobban megismerhesse Galt, legyen egy hazai nyelvű forrás is róla és miközben a híreket írogattam, vagy a karrier részt, érdekességeket, magánéletét, még jobban megimádtam és mára már az a 4 személy lett a sztárok közül nekem a legfontosabb, akikről szerkesztek. Nem is tudom, mit írhatnék még. Köszönöm a Galistáknak, a látogatóknak, mindenkinek, aki idetévedt, az elite cseréimnek, a Flauntnak és mindenkinek, de tényleg, olyan szerencsésnek érzem magam most!♥ Számomra gyorsan eltelt az a 6 hónap, fél év. Mintha tegnap vágtam volna bele az egészbe. Sosem fordult meg a fejemben ez idő alatt, hogy szünetre menjek vagy bezárjak, még ha kevesebb időm is volt, vagy nem voltam annyira aktív. Most nézzetek meg egy kis statisztikát, amely a g-gadot.net cPaneljéből és az itteni adminfelületből van. Egyébként most több szerkesztőhez hasonlóan nekem is kínzás, hogy nincs nagyon hír Galról. Boldog fél évet Gal Gadot Hungary!

Összlátogatottság december 29 óta: 9,054
Egyedi látogatók: 6,859
Napi átlag látogatottság (nem egyedi látogatók!): 370
Összes bejegyzés: 112 (az átköltöztettel együtt)
Facebook kedvelés: 592; Facebook követő: 636
Eddigi kinézetek száma: 5 (a mostanival együtt)


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük