Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!

Jövőre Izraelben, Jeruzsálemben rendezik majd meg az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét, ugyanis az ottani versenyző, Netta Barzailai nyerte meg azt a Toy című dalával. Gal is nagyon örült győzelmének, gratulált és szurkolt neki Instagramján keresztül. Már akkor is volt róla szó, hogy kedvencünk lehet a házigazda, most pedig hivatalosan felkérték őt e szerepre. Viszont azt még nem tudjuk, elfogadta-e a meghívást vagy elutasította, de a portálok szerint Gal elfoglalt mostanában és valószínűleg nem fogadja el. De még egyik sem biztos, kíváncsian várjuk válaszát!

Tegnap írtam arról, hogy aznap kezdik a Wonder Woman 2 forgatását, ám ez egy picit elcsúszott a következő hónapra, júniusra – ez lehet elseje, de harmincadika is, nem tudjuk még -, és London helyett Észak Virginiában, a Landmark Mallban.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük