Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2017. november. 23.

Az információkért köszönet Linának, a képekért pedig Jonathan Belinskinek! A nemrég debütáló, már hatalmas sikernek örvendő Az Igazság Ligája film hat szuperhőse, kedvencünkön kívül a Batmant életre keltő Ben Affleck, a Supermanként szereplő Henry Cavill, a Cyborgként megismert Ray Fisher, az Aquamant játszó Jason Momoa, illetve a Flashként látható Ezra Miller részt vett a Fox  NFL Kickoff nevezetű televíziós program promózásában, hiszen a teaserben a játékosok mellett ők kaptak szerepet. Egyébként elemzések, a játékosok által adott interjúk és edzőik szerepelnek a kis videóban. A videó előzetesként szolgál a következő meccsekhez. Az ehhez érkező képek – összesen 4 darab – egyikén Ray és Ezra is fogott egy-egy labdát és azzal pózolnak. Gal haja végig leengedve volt, illetve egy vállát nem takaró, sötétkék pólót viselt, melynek ujjai fehér és piros színűek, lábait pedig egy elől fehér kötős testhez simuló fekete  rövid szoknya takarta.

Mi is az a TBT?
A TBT egy hasthag az Instagrammon, amit így használnak: #tbt, ami a Throwback Thursday rövidítése csupán, avagy “visszaemlékezős” csütörtök, vagy csütörtöki nosztalgia, ami lehet videó, kép, emlék vagy bármi.

A héten érkezett egy pár személyes kép is, melyekről sajnos nem tudni, hogy régebbiek-e vagy újak, de már egyébként nem szeretnék külön cikkezni a személyes képekről, ezért is raktam oldalra az Instagram-poszt nézegetőt. De ezt még nem hiszem, hogy láthattuk Gal fotói között; közel egy órája osztotta meg Eran Pal sminkes Gal egy régebben készült képét, melyhez a közreműködőket is odaírta: a stílusért Limor Zohar Shavit, a sminkért ugye Eran Pal felelt, a haját pedig Jan Joseph Cohen készítette el. Ezt a galériába is feltöltöttem, de azért beágyazom ide is. (A galéria linkek alatt lesz)

Kampányok > 2017 > Fox NFL Kickoff
Egyebek > Közösségi média


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük