Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2018. január. 26.

Kedvenc szuperhősünket még két napja, a szerda éjjel megrendezett Revlon rendezvényen faggatta arról az Entertainment Weekly szerkesztősége, hogy reagált arra, hogy nem jelölték a Wonder Womant és őt Oscar-díjra. Egyébként most így leírnám, hogy annak ellenére, hogy én és még sokan mások szomorúak voltunk, de többen is utánaolvastak  – köszönet: lucyweb.org – , hogy a díjátadón Heath Ledger kivételével nem jelölték nagyon, mert a kultikus filmeket díjazzák. Viszont kedvencünk nem csüggedt le nagyon, a mini interjú során boldogan beszélt, pontosan ezt válaszolta:

Nagyon megható a sok ember visszajelzése, aki csalódott volt amiatt, hogy a Wonder Womant nem jelölték Oscar-díjra. Soha nem ezért készítettük el a filmet, és azt hiszem, nem is kaphatunk meg mindent. Az elkészült filmért rengeteg nagyszerű és csodálatos reakciót érkezett hozzánk, amiért hálásnak és megtiszteltnek érzem magamat. Ráadásul készül a következő film, ki tudja, talán majd azzal sikerül…

– mondta kedvencünk, a fordításért pedig köszönet a mozi-filmek.hu-nak!

Szerintem nagyon aranyos tőle, hogy még örül is a visszajelzésünknek és nem szomorú.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük