Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!

  

Első kép: 2017. december 9-én és 10-én részt vett az ACE Comic Con rajongói találkozón, ez a kép is innen származik. Egy bizonyos összegért lehetett autogrammal ellátott közös képet kérni, ez a rajongó is élt a lehetőséggel.

Második kép: Ezt a képet Kelly Clarkson posztolta Twitter oldalára, ugyanis Gal küldött az énekesnő kislányának egy dedikált Wonder Womanes képet aranyos üzenettel.

Harmadik kép: 2018. márciusában kedvencünk a Reebok nagykövete lett. A ruházati márka hivatalos weboldalára csatolt Engedd inspirálni magad Galnak címmel telefonos háttérképeket, melyeken az általa mondott idézetek vannak. Ezeket ő írta, sőt még autogrammal is ellátta.