Gal Gadot
Hungary
00.jpg
8~5.jpg
6~6.jpg
5~6.jpg
4~7.jpg
3~8.jpg
2~8.jpg
1~7.jpg
EbwrOCnXQAAITfo.jpg
EbwrNq1XQAA2Pnk.jpg
EbwrNOnXQAAPSxb.jpg
Ebwrn8MWAAEay32.jpg
EbwrbDLWoAE2A5O.jpg
fcd9251344962715.jpg
e19dd41344962696.jpg
be3f421344962685.jpg
b201e61344962711.jpg
8375c81344962693.jpg
A hazai Joyban Új WW1984 still képek Szerepet kapott a Skydance kémthrillerjében Mai személyes képek Ismét eltolták a premiert Lesifotók & Premier Franciaország
Család és magánélet

 

Az első képen képen Irittel és Michaellel látható, a másodikon pedig szintén Irittel (jobbra) és anyósával (balra) látható. Édesanyja az Irit Gadot (Weiss lánykori nevén), aki testnevelő tanár, édesapja a Michael Gadot nevet viseli, aki mérnök volt. Beceneve Michi. A család a Greenstein családnevet viselte, ám ezt kissé „héberesítették” Gadotra.

 

Gal 2008 szeptember 28-án, a Halálos iramban film munkálatai közben feleségül ment az izraeli üzletember – azon belül birtokfejlesztő – Yaron Versanóhoz.  Azóta is boldog házasságban élnek. Közös tulajdonuk volt egy szálloda egészen 2015-ig, de akkor eladták 26 millió dollárért Roman Abramovichnak. Míg övék volt a hotel, még Gal a szobákban lepedőket is átvetett, tudhattuk meg egyik interjújából.

A középiskolai barátommal négy évig voltunk együtt, majd elváltak útjaink, és részemről ez rendben is volt. De aztán lett egy újabb kapcsolatom, aztán meg még egy. Mindkét esetben idősebbek voltak a partnereim, és folyamatosan ők szakítottak velem! Nekem meg, mint egy kis labrador kutyusnak, szükségem van arra, hogy együtt legyek valakivel, hogy szeressenek és ölelgessenek. Imádok nevetni, és nem szeretek egyedül lenni. Úgyhogy elvonultam a sivatagba, és elvittem magammal a Falling in Love: Why We Choose the Lovers We Choose című egyetemi pszichológiai könyvet, ami azt üzente, hogy nem érdemes a szerelem csapdájába esni. Aztán megérkezett Yaron, és mindannyian egy helyen, egy dűnén vertünk sátrat. Miközben tüzet kért tőlem, nem is nézett rám. Mi ez a túlzott magabiztosság? Aztán mégis beszélgetni kezdtünk, egészen napnyugtáig, majd napfelkeltéig. Yaronról: Ő az én Supermanem, életem szerelme.

– nyilatkozta szerelmi életéről Gal az Elle US-nek.

Galnak mindössze egy húga van, aki a Dana Gadot nevet kapta, s január 9-én ünnepli születésnapját. Erről a tavalyi évben a korábbi Miss Israel is megemlékezett:

Boldog születésnapot ez én egyetlen testvéremnek, @danagadot-nak!!! Téged szeretlek a legjobban!!! Olyan büszke vagyok arra, hogy olyan nővérem lehet, mint te, ilyen jószívű, okos és szeretetteljes.. Olyan vagy számomra, mint a napsugárzás! A boldogságod és a pozitív energiád erőt ad a világnak. Élj mindörökké boldogan és egészségben és váljon valóra minden álmod! 🍭🎂💐🍀🦄👑👭🌈❤🎈

 

A vállalkozóval való kapcsolata során két gyermeke is született, előbbik az Alma Versano nevet kapta, napra pontosan nem tudni mikor látott napvilágot, de az biztos, hogy 2011 novemberében. Gal tavaly, 2017-ben, március 19-én adott életet második kislányának, aki a Maya Versano névre lett keresztelve. A kép pedig már idén, január 14-én készült, ekkor mutatkozott először fiatalabbik kislányával, amint épp Los Angeles utcáin sétáltak Yaronnal és Almával együtt.

Leírás: saját, másolás tilos! Képek: Gal-Gadot.Us