Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!

► Szoborszerű (tökéletes), modellalkata van.
► Az első gyermeke megszületésekor 26 éves volt, 2011 novemberében. A kislány az Alma Versano nevet kapta, édesapja az üzletember Yaron Versano. Második gyermeke, Maya 2017 márciusában látta meg a napvilágot.
► Ő az első nem amerikai színésznő, aki életre kelti Wonder Woman-t / Diana Prince-t.
► Az 1975-től 1979-ig tartó Wonder Woman című televíziós sorozat után csak a 2017-es mozifilm az egyetlen képregény alapján készült adaptáció. Viszont animációs filmek készültek: az 1973-as Super Frieds, illetve a 2001-es Justice League / Az Igazság Ligája. Emelett ő az első filmes Csodanő is, mivel eddig csak televíziós sorozatokban alakították az ikonikos karaktert.
► Közeli barátja volt Fast & Furious-beli kollégájának, Paul Walker-nek, aki 2013-ban egy tragikus autobalesetben életét vesztette.
► Szívesen motorkerékpározik, a 2006-os fekete Ducanti Monster-S2R tulajdonosa. Emellett ugye szabadidejében szeret kosárlabdázni, röplabdázni és teniszezni. Ebből kifolyólag több sport rajongója.
► Helyesen így kell kiejteni a nevét: “gall guh-dote”
► Családneve, a Gadot héberül partot; keresztneve, a Gal pedig hullámot jelent.
► 2013-ban felajánlották neki, hogy játssza el Faora-UI-t, ám terhessége miatt visszautasította az ajánlatot. Így a szerepet Antje Traue kapta meg.
► Libanonban a Wonder Woman-t betiltották, mivel Gal Izraelben katonaként szolgált, az ország pedig jelenleg is háborúban áll Izraellel.
► Mielőtt megkapta a Csodanő szerepét, belefáradt abba, hogy nem kapott nagy szerepeket. Visszautazott Izraelbe jogot tanulni, viszont egy héttel rá Zack Snyder kameratesztre hívta. Erről a The Hollywood Reporter-nek is mesélt.
► Nemrég kiderült, hogy esélyes volt Furiosa szerepére a 2015-ös Mad Max: Fury Road / Mad Max: A harag útja című filmben, ám a szerepet Charlize Theron kapta. Számára Wonder Woman az álomszerep.
► 2014-ben jelentkezett A galaxis őrzői című filmbeli Nebula szerepére, amit végül Karen Gillan kapott meg.
► Férje, az üzletember Yaron Versano-é (és testvéréé) volt a Neve Tzedek Tel Aviv-i szálloda, ám 2015-ben 25 millió dolláért eladta.
► A Maxim 2014-ben is összeállította a 100 legszexisebb nő listát, amelyen Gal neve nyolcvannegyedikként tűnt fel.
► A Tripla kilences című 2016-os filmben Ben Affleck testvérével, Casey-vel forgatott együtt.
► A Beépített tudat-ban (2016) többek között a világhírű színészek, Kevin Costner és Ryan Reynolds mellett szerepel.
► Családja Ashkenazi zsidó. Édesapja hatodik generációs izraeli, nagyszülei Európában születtek, anyai nagyapja Csehszlovákiában élt, túlélte a holokauszt-ot. Ősei ereiben fehérorosz, litván, orosz, lengyel, osztrák és német vér is csörgedezik.
► Erősen keresztény vallású.
► A Batman Superman ellen-ért, a Justice League-ért és a Wonder Woman-ért is 300 dollár fizetést kapott.