Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!

VALLÁS, POLITIKA

Gal mint tudhatjuk, erősen vallásos, ám egy 2014. július 25-én közzétett Facebook-posztja rengeteg embernél kiverte a biztosítékot, amin Almával imádkozik, melléje ezt írva:

Imádkozom az izraeli polgártársaimért, főleg azokért a férfiakért és nőkért, akik a Hamász által elkövetett szörnyűségektől védik a hazámat. A Hamász katonái saját feleségeik és gyerekeik mögé bújnak, mint a gyávák.

SZEXUÁLIS ZAKLATÁSOK

2017-ben a Harvey Weinstein-ügy után kitörtek a szexuális szaklatások, a sztárok pedig a #MeToo hasthag alatt írhatták ki, hogy sajnálatos módon már ők is részesei voltak hasonlónak. Gal is novemberben: Brett Ratnert megvádolták Olivia Munn és Natasha Henstridge zaklatásával, Ratner pedig a RatPac-Dune Entertainment cégével támogatta a Wonder Woman első részét, így nem kevés pénzt kapott a bevételekből. Kedvencünk addig nem volt hajlandó aláírni a papírokat a folytatásra vonatkozóan, míg a Warner Bros.-os filmkészítők nem bontják fel az egyébként idén márciusig tartó szerződést a megvádolt személy cégével.

A zaklatás és a szexuális zaklatás elfogadhatatlan. Minden olyan bátor nő mellett kiállok aki szembenéz a félelmeivel és ki is mondja azokat. Együtt állunk. Mind egyesülünk ezekben a változásokkal teli időkben.

– posztolta ezt november elején Instagramjára.

2018-ban a Times Up! nevű mozgalomhoz csatlakozott, mely a nőket érő szexuális zaklatás ellen kíván harcolni. Több mint háromszáz színésznő, író és rendező fogott össze és indított el egy projektet, melynek célja, hogy felléphessenek a filmiparban és más munkahelyeken is tapasztalható szexuális zaklatások ellen. Ezért a Golden Globe díjátadó gálára is fekete mentek a sztárok, köztük ő is. Január elején tették közzé, hogy tízezer dollárt, avagy körülbelül 3 millió forintot adományozott az alapítványnak. (300-zal szoroztam, ezét nem lett pontos az összeg!)

JÓTÉKONYSÁGI ALAPÍTVÁNY

Támogatja a Ranni’s Wish jótékonysági alapítványt, mivel régi barátja egy Sivan nevű nő, akinek gyermeke nagyon fiatalon vesztette életét, egy súlyos és ritka genetikai anyagcsere betegségben. Gal is szeretné, ha erre gyógymódot találnának, így minden a különleges karkötőkből bejövő összeg a Dana-Dwek Gyermekkórházhoz jut, akik már kutatják a gyógymódot. Részletesebben alább olvashattok erről, melyet a Csodanő írt közösségi oldalaira tavaly.

Az én drága barátom, Sivan egy gyönyörű, hihetetlen dolgot támogató alapítványon dolgozik. Sivan édesanya volt, az aranyos lányát Ranninak hívták. A világ nem fair! Ranni egy ritka genetikai anyagcsere-beteségben életét vesztette, rendkívül fiatalon. Sosem fogom tudni elfelejteni, mindig is a szívemben lesz a helye. A Ranni’s Wish karkötőt az Agas & Tamar tervezte, támogatva ezzel a Ranni’s Wish alapítványt. A szervezetet Ranni Fisher emlékére hozták létre és hogy segíthessenek a genetikai anyagcsere-betegségben szenvedő gyermekeken. A karkötőt piros cotton váz borítója, melyen egy kis léggömb ábra látható, ez jelképezi a reményt és a boldog jövőt. A karpereccel szerzett összes bevétel a Ranni’s Wish alapítványhoz kerül, az céljául, hogy gyógymódot találjanak e szörnyű betegségre, ebben pedig a Dana-Dwek Gyermekkórház is segítketik.🎈 #ranniswish #4ranni #הצמידשלרני