Gal Gadot
Hungary
00.jpg
8~5.jpg
6~6.jpg
5~6.jpg
4~7.jpg
3~8.jpg
2~8.jpg
1~7.jpg
EbwrOCnXQAAITfo.jpg
EbwrNq1XQAA2Pnk.jpg
EbwrNOnXQAAPSxb.jpg
Ebwrn8MWAAEay32.jpg
EbwrbDLWoAE2A5O.jpg
fcd9251344962715.jpg
e19dd41344962696.jpg
be3f421344962685.jpg
b201e61344962711.jpg
8375c81344962693.jpg
A hazai Joyban Új WW1984 still képek Szerepet kapott a Skydance kémthrillerjében Mai személyes képek Ismét eltolták a premiert Lesifotók & Premier Franciaország
Ő mondta

Itt azokat az idézeteket lehet megnézni, amit ő mondott. Ebből az IMDb (Internet Movie Database) nevű információs oldalon hat darabot találtam, amiket le is fordítottam. Az eredeti, angol nyelvű verzió ezen a linken megtekinthető. Emellett még interjúkból találtam pár értékes mondatot, ezt is leírtam.

Határozottan erős a zsidó és az izraeli indentitásom. A két éven át tartó katonai szolgálatomat is nagyon izraeli, zsidó környezetben végeztem, így természetesen az örökségem nagy fontos számomra. Szeretném, ha az emberek jó véleménnyel rendelkeznének a szülőhazámról, Izraelről. Nem érzem magam az ország egyik nagykövetének, de sokat tudok beszélni Izraelről – szeretek bővebben mesélni arról, honnan is jöttem valójában és milyen a vallásom.

Nincs elég jó szerep az erős nők számára. Bárcsak több női író lenne. A modern filmekben a legtöbb női karakter olyan “lágyszívű jókislány”. Ezért vagyok olyan büszke a Halálos Iramban-filmekre. Úgy érzem, Gisele Yashar egy bátor és erős női karakter.

Az én magasságom pontosan 178 centiméter, ami tulajdonképpen megmagyarázza, miért is kerültem be a középiskolai kosárlabda csapatba. Nem mondom magam egy lenyűgöző játékosnak, de nem játszottam rosszul.

[Wonder Woman mosolya a Batman Superman ellen című filmben] Ez volt a beszélgetés köztem és a rendező Zack Snyder között. Emlékszem, miután felvettük a jelenetet, Zack odajött hozzám és ezt kérdezte: “Van egy mosolyod?” Én pedig igennel feleltem. Kérdezte; “Miért? Nekem tetszik, de miért?” S ezt válaszoltam: “Nos, ha ez elrontja, akkor el lesz rontva. De akkor is tudja, hogy nyer. A nap végén Wonder Woman a békét keresi. De amikor jön a harc, harcol. Harcos típus, élvezi a küzdelem adrenalinját.

Azt mondják, túl vékony vagyok és kicsik a melleim… Azt mondják, a fejem túl nagy és a testem olyan, mint egy kefe. Bármilyen kritikát el tudok fogadni, hiszen ez a szakmámmal jár. Vannak emberek, akik negatív véleménnyel vannak rólam.

Amikor meghallgattak a Batman Superman ellen-hez, nem tudtam, hogy a Wonder Woman-hez keresnek főszereplőt. Zack Snyder rendező megkért, hogy csináljunk egy kamerapróbát. Egy kínzással ért fel. Hat vagy hét lányt hallgattak meg, és különböző kocsikba ültettek be minket, ott kellett várnunk a sorunkra. A várakozás az én elsőszámú ellenségem, majd’ megőrültem, így aztán elhatároztam, hogy felveszem a “Beyoncé-maszkot”. Azt mondogattam magamban; “Kiké a világ? A csajoké!” Táncolni kezdtem, és elszállt minden idegességem. Köszönöm, Beyoncé!

[Izraeli Védelmi Erők] Beleáldozol pár évet az életetből, de ez tulajdonképpen nem rólad szól. Megtanultam tiszteletet és figyelmet tanulni.