Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!

Először is, egy kis oldallal kapcsolatos dolog; a Flaunt nem nagyon költözteti a régi galériát Coppermine-ra. Ezért elkezdtem töltögetni az egészet, de előtte kezdtem az “újakkal”, vagyis inkább 2004-gyel, a stúdiófotókkal. 2013-ig jutottam el, aztán jönnek a rendezvények, a paparazzik és a többi… Továbbá, lehet a jövő héten az oldal kap egy szép, új kinézetet is (nem én csinálom), de nem biztos, hogy kész lesz. Ennyit akartam az oldallal kapcsolatban.

Kedvencünka a tegnapi nap, vagyis november 18. vasárnap este részt vett a GO Campaign Benefit Dinneren, ami egy jótékonysági gála egy része volt, de a vörös szőnyegen nem jelent meg. A rendezvényt a NeueHousban rendezték meg, Los Angeles városában. Gal egy bézs színű, hosszú kabátban jelent meg először, amit aztán később levetett és egy piros hosszúujjúban ült le az asztalhoz. Az őt ábrázoló fotók mellett találtam Instagramján egy másik képet is, amelyen egy “Gal”-os és egy “Jaron”-os boríték volt az asztalon. Lessétek meg a csodás képeket a galériában!

Galéria linkek
GO Campaign Benefit Dinner


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük