Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2017. november. 26.

Kedvencünk a többi hírességtől eltérően nem magáról osztott meg fotót a Hálaadás napjáról, vagy lefényképezett egy kirándulós helyet, hanem a bőséges vacsorája képét osztotta meg. Emellé egy kis szöveget is csatolt, amit le is fordítottam.

Nem fért bele a kamerába az összes asztalon lévő ajándék lefényképezése. Köszönöm ezt az emlékezetes vacsorát, @osishoham, a te ételeid mindig frissek, jóízűek és egyszerűen mennyiek! Érezd otthon magad, üdvözöllek. Ez volt az első Hálaadásom és azt kell mondjam, ez az ünnep varázslatos. Minden a háláról, az együttérzésről és a szeretetről szól. Nemzetközi ünnepnek kell tenni! Boldog pulyka napot, srácok. Mindig emlékezzünk arra, hogy az álazatosságért jár ez a hálaadás.

Szerintem igazán szép sorokat költött, remélem jól telt neki a Thanksgiving! Továbbá Instagramjára ezúttal magáról is posztolt, közel másfél órája, amint éppen bowlingozik, ám csak egy-két másodperces lett a felvétel. Ehhez csak annyit fűzött hozzá, hogy Bowling 🎳 🙃 A videót ezen a linken tudjátok megtekinteni.

Egyebek > Személyes képek > 1. kép
Egyebek > Személyes képek > 2. kép


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük