Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!

Half Moon Bay, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok: Kelsey-t két szenvedély vezérli: szörfözik és segít az embereknek a bánatban és a traumában. Miután ikertestvérét elvesztette a COVID-19-el szemben, Kelsey bánatát azzal vezeti le, hogy másokat meggyógyít egy speciális szörfterápiás programon keresztül, amelyet az emberkereskedelem, a családon belüli erőszak, a szexuális erőszak, a bánat és a veszteség miatt szenvedő nőknek indított.

San Juan, Puerto Rico, Amerikai Egyesült Államok: Felfedezhetjük Arianna inspiráló történetét, aki egy 19 éves nő és aki főiskolai hallgatók csapatát vezeti, akik feltalálták a vízszűrő rendszert. Tiszta, iható vízhez jutnak Puerto Rico lakosai, miután éveket töltöttek mérgező vízzel a 2017-es Maria hurrikán pusztítása és a kormányzati segítség hiánya után.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük