Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!

Memphis, Tennessee, Amerikai Egyesült Államok: Ismerje meg Kayla-t, aki életét a színes hajléktalan transznemű nők megsegítésének szentelte Memphisben, Tennessee-ben. Miután Kayla maga is megtapasztalta a hajléktalanságot és az erőszakot, biztonságos közösséget hozott létre ezeknek a köztudottan diszkriminált embereknek. Több mint két tucat házat épít Memphis szerte transznemű nők számára, akiknek biztonságra van szükségük, és ahol otthonra találhatnak.

Grand Caillou / Dulac, Louisiana, USA: Shirell Louisiana déli törzsének első női főnöke. Ősei több száz éve élnek a szárazföldön, és várhatóan most az Egyesült Államok első klímamenekültjei közé tartoznak. Shirell nem tudja megállítani a viharokat, de hatással van őseinek örökségére, közösségének mai életére és népének jövőjére.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük