Gal Gadot
Hungary
00.jpg
8~5.jpg
6~6.jpg
5~6.jpg
4~7.jpg
3~8.jpg
2~8.jpg
1~7.jpg
EbwrOCnXQAAITfo.jpg
EbwrNq1XQAA2Pnk.jpg
EbwrNOnXQAAPSxb.jpg
Ebwrn8MWAAEay32.jpg
EbwrbDLWoAE2A5O.jpg
fcd9251344962715.jpg
e19dd41344962696.jpg
be3f421344962685.jpg
b201e61344962711.jpg
8375c81344962693.jpg
A hazai Joyban Új WW1984 still képek Szerepet kapott a Skydance kémthrillerjében Mai személyes képek Ismét eltolták a premiert Lesifotók & Premier Franciaország
2018. február 07.
Információk a WW 2-ről és a Ruinról

Gal két filmjéről is érkeztek új hírek, ez a kettő pedig nem más, mint a Wonder Woman 2 és a Ruin. Utóbbit még nem sok bejegyzésemben említettem meg, ugyanis csak pletykáltak arról, hogy szerepelni fog a filmben. Na de kezdeném a Wonder Woman folytatásával. Az USA Today számolt be először arról, hogy kedvencünket az a személy fogja edzeni, aki Alicia Vikandert is a Tomb Raider-filmre, illetve Ben Affleck trénere is volt már. Hogy miért is kell most edzenie különösen? Már nincs sok idő a WW 2 forgatásáig, addigra pedig a készítők szerint fel kell szednie pár kilót izom formájában. Az edző neve Magnus Lygdback, az első részben pedig Zack Snyder rendező felkészítőjével, Mark Twighttal dolgozott. Ezt így csak érdekességként írtam le, fontosabb információkat is kaptunk a film kapcsán.

Az is megvan már, hogy mikor kezdik a forgatást. Az  Omega Underground számolt be arról, hogy júniusban fogják megkezdeni a forgatásokat ismét London vásorában, a Warner Bros. leavesdeni stúdiójában. Még biztosan nem tudjuk, hogy miről fog szólni a történet, de ugye szigorú iránynyelvek szerint forgatják és találtam egy leírást, de nem biztos a forrás, úgyhogy ez még csak pletyka, de bemásoltam a projektjeihez is. Bár még igazán nem sok információ, szerintem izgalmasnak tűnik! Bár sajnos még jövő november elsejéig kell várni a premierig.

A történet a ’80-as évek közepén játszódik, mikor épp hidegháború volt, avagy csak fenyegették egymást. Wonder Woman számára ez egy a világot körbeölelő kalanddá válhat.

Ám nem csak a Wonder Woman 2-ről jöttek új hírek, hanem egy olyan filmről is, amiben még eddig nem volt biztos Gal megjelenése, de a napokban úgy tűnik, megerősítették a híreket! A film pedig nem más, mint a Ruin. Még tavaly novemberben folytak a tárgyalások a rendező, Justin Kurzel – az Assassins Creedből ismerhetjük –  a közreműködők és kedvencünk között, most pedig már biztosan a végére értek, hiszen több információt kaptunk a film kapcsán. Az írók nevét hadd említsem még meg először, Matthew K. és Ryan Firpo. Matthew és a producerek megerősítették, hogy Gal csatlakozik a projekthez, sőt még az is megvan, hogy ősszel, azaz szeptemberben meg is kezdik a forgatásokat! Viszont sajnos szerintem erre még kell picit várnunk, mert ha a Wonder Womant júniusban elkezdik és csak 2019. végén debütál, akkor ha ősszel kezdik, biztos többet kell várni. 🙁 Kedvencünk karaktere Elsa Brzezina lesz, most pedig még így a cikk zárásaként beillesztek ide egy leírást a film kapcsán. Én már nagyon várom mindkét filmet!

A Ruin a német háború idején játszódik. A város hősei is romokban vannak. A történet főszereplői Captain és Elsa lesznek, életüket teljesen tönkretette a háború, de később belátják, hogy ideje felépülni, próbálják begyógyítani fizikai és mentális sebeiket, melyet az elmúlt öt év során szereztek.