Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2018. január. 05.

Gal a tegnapi nap folyamán, este posztolt egy gyönyörű a Variety’s 10 Directors Awards előtt készült szelfit, melléje pedig egy pár sort is írt az egyik barátja kapcsán, támogatva ezzel a fiatalon elhunyt Ranni Fisher emlékére készült Ranni’s Wish alapítványt.

Az én drága barátom, Sivan egy gyönyörű, hihetetlen dolgot támogató alapítványon dolgozik. Sivan édesanya volt, az aranyos lányát Ranninak hívták. A világ nem fair! Ranni egy ritka genetikai anyagcsere-beteségben életét vesztette, rendkívül fiatalon. Sosem fogom tudni elfelejteni, mindig is a szívemben lesz a helye. A Ranni’s Wish karkötőt az Agas & Tamar tervezte, támogatva ezzel a Ranni’s Wish alapítványt. A szervezetet Ranni Fisher emlékére hozták létre és hogy segíthessenek a genetikai anyagcsere-betegségben szenvedő gyermekeken. A karkötőt piros cotton váz borítója, melyen egy kis léggömb ábra látható, ez jelképezi a reményt és a boldog jövőt. A karpereccel szerzett összes bevétel a Ranni’s Wish alapítványhoz kerül, az céljául, hogy gyógymódot találjanak e szörnyű betegségre, ebben pedig a Dana-Dwek Gyermekkórház is segítketik.🎈 #ranniswish #4ranni #הצמידשלרני

Szerintem igazán szép és nemes dolog kedvencüktől, hogy Instagramjára is kitette ezt a posztot, támogatva ezzel a Ranni’s Wish alapítványt. Nagyon remélem, hogy találnak erre gyógymódot, szörnyű, hogy Sivan fiatalon vesztette el gyermekét.

Egyebek > Személyes képek

01~29.jpg 02~24.jpg   


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük