Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2018. május. 13.

Mostanában szinte minden nap posztol Gal többször is, aminek én nagyon örülök. Tegnap este rendezték meg az Eurovision Song Contest-t a portugál Lisszabonban, melyet élőben közvetített a Duna tévécsatorna és a hivatalos weblapon is lehetett követni a műsort. Ezúttal Izraelből is továbbjutott egy Netta Barzilai nevű nő a Toy című dalával, Gal pedig Amerikából szurkolt neki és szavazott rá. Egy posztban invitálta az embereket arra, hogy szavazzanak rá, végül a lány megnyerte a dalfesztivált. Kedvencünk is posztolt ezzel kapcsolatban:

Hurrá!!!!!! Nagyon boldog vagyok Netta miatt!! Gratulálok az Eurovízión való győzelemért..! Te képviseled az igazi csodanőket. Olyan őszinte, megbízható és tehetséges vagy. Sokszínűséget, gyönyörűséget és fényt hozol a világra. És köszönöm mindenkinek, aki rá szavazott!!! X

Én is gratulálok Nettának. Mivel jövő májusban Izrael lesz a házigazda, arról kezdtek el pletykálni, hogy Gal tökéletes műsorvezető lenne. Még nem biztos, hogy ő lesz az és még egy év van hátra addig, de szerintem nagyon jó választás lenne. Később egy ételekkel teli asztalról osztott meg egy képet azzal a címmel, hogy nagyon késői vacsora. Ugyan nálunk a hónap első vasárnapján, 6-án volt Anyák Napja, Amerikában és Izraelben is ma ünneplik az édesanyákat, természetesen Gal is méltóképpen köszöntötte Irit Gadotot, egy aranyos montázzsal, amelyen Gal, Irit és Dana Gadot is szerepel. Én boldog Anyák Napját kívánok Iritnek és Galnak is!

Boldog Anyák Napját! Szeretlek de annyiiiiiiira annyiiiiiiira annyiiiiiiiira nagyon. Mindig ott vagy, mikor kell, mindig szeretsz engem. Köszönöm mindazt, amit értem és a családunkért tettél. ❤🙅🏻♀👸👩👧

    


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük