Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2018. január. 31.

Jó estét! A napokban került fel ismét a YouTube-ra pár interjúvideó, az egyik még tavaly november 10-én készült, a másik valamikor 2016-ban. Az elsőben gratulált a szuperhősfilmek-beli kollégájának, melyet alább nézhettek meg. A másodikban a Kémek a szomszédban, vagyis a Keeping up with the Joneses című filmről volt szó (Andre Hyland interjúvolta meg) ami már fent volt a videómegosztón, de a napokban lett újratöltve.

Amy! Gratulálok, Amy a kedvenc vöröském! Nagyon szeretlek!

Továbbá a Pirelli World készített kedvencünkkel interjút a Wonder Woman kapcsán, a héten próbálom hozni a teljes fordítást. Addig is nézzétek meg a fent említett két videót! Holnap éjjel 2.30-kor pedig kezdődik a Santa Barbara Film Festival, nagy esély van rá, hogy Gal is jelen lesz!

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük