Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!

2020. június 12-én debütál az Amerikai Egyesült Államokban A Szikla, vagyis Dwayne Johnson új filmje, a Red Notice – magyar címe még nincs -, a ScreenRant szerint pedig  Gal tökéletes lenne egy szerepre a közelgő filmben. A cikket lefordítottam úgy, ahogy volt (vagyis nem vettem ki belőle, vagy tettem hozzá).

Gal Gadot lenne a legjobb választás Dwayne Johnson partnerének a Red Notice című filmben. Mindkét színész hosszú utat tett meg azért, hogy az váljon belőlük, akik most, először 2011-ben szerepeltek együtt a Halálos iramban: Ötödik sebességben. Gadotot leginkább a DC franchise-éből, a Wonder Womanből ismerik a rajongók, jövőre pedig a Wonder Woman 2-ben láthatjuk viszont. Johnson az elmúlt tíz évben nagyon sokat dolgozott, ott van legutóbbi filmje, a Jumanji: Vár a dzsungel és a csalódással jelemzett Baywatch.

Ha a Halálos iramban filmsorozat [SPOILER!!] nem ölte volna meg Gadot karakterét, Gisele-t szappanopera stílusban, még egyesülhetett is volna újra a két színész karaktere. Azonban úgy tűnik, egy másik filmben szerepelhetnek együtt a jövőben. Az a kérdés, hogy a Red Notice egy eredeti vállalat lenne? Erről már az író/rendező Rawson Marshall Thurber dönt.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük