Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2017. november. 30.

Pár órája jelent meg kedvenc szuperhőseinkkel a címlapon az Entertainment Weekly magazin speciális kiadása, a Justice League Entertainment Weekly Special. Nincs dátuma, mint pl. 2017 december vagy 2018 január, hiszen nem minden hónapban fog megjelenni. A magazin lapjain jelenetek, BTS képek, vagy promók láthatóak leginkább, de pár az imént előkerült EW nyáron készült képet is megpillanthatunk, ami remélem nemsokára stúdiófotó formájában is napvilágot lát majd. Addig is, nézzétek meg a csodás képeket a galériában!

Újságok, magazinok > 2017 > Justice League Entertainment Weekly Special

 58138848_gal-gadot-justice-league-entertainment-weekly-special-9.jpg 58138845_gal-gadot-justice-league-entertainment-weekly-special-8.jpg 58138853_gal-gadot-justice-league-entertainment-weekly-special-10.jpg 58138804_gal-gadot-justice-league-entertainment-weekly-special-2.jpg 58138806_gal-gadot-justice-league-entertainment-weekly-special-4.jpg

Illetve, az imént bukkantam rá Gal hivatalos Facebook oldalán egy bejegyzést, amelyet alig fél órája írt az Ace Comic Connal kapcsolatban.

Hello mindenki! El fogok menni Long Islandbe, New Yorkba december 9-én és 10-én, hogy találkozzak Veletek az @acecomiccon-on #ad! Már nagyon izgatott vagyok a találkozás miatt, illetve újraegyesülünk majd #Justice League néven @henrycavill-lel, #JasonMomoa-val, #RayFisher-rel, #Ezra Miller-rel és #CiaránHinds-szel (szerk.: Steppenwolfot játssza, a Batmant alakító Ben Affleck pedig nem tud részt venni itt), hiszen ők is jönnek! A jegyek vásárlásáért és további információkért látogass el a www.aceuniverse.com weboldalra. Remélem, sokan leszünk!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük