Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2017. december. 28.

Sziasztok! Nos nem,  nem a Flauntról költözik az oldal 😀 Csak ugye a galgadot.flaunt.nu cím egy picit “hosszú” volt és nem egy .org, .com vagy .net cím volt a végén – amit persze meg is értek, friss voltam a Flaunton -, így másfél hónap után gondoltam, jobban mutatna egy rövidebb cím. Először is, köszönöm a rengeteg segítséget a littlemix.hu szerkesztőjének, katienek, aki a kinézet mellett még 5000-től több képpel bővítette a galéria képeinek listáját, és most még olyan kedves is volt, hogy kért nekem domaint a Flaunttól. Na jó, régóta szerettem volna már .org/.com/.net végződésű címet és most meg is lett az átlag 300 látogató nélkül: a Flaunt katie segítségével megadta a g-gadot.net domaint!! Eredetileg a galgadot.us-t szerettem volna (nem a francia rajongói oldal miatt), ám ez foglalt volt, de a g-gadot.net-nek is nagyon-nagyon örülök és hálás vagyok! Illetve nektek is, nem sokára 5 hónapos az oldal, elment az idő augusztus 17-e óta úgy, hogy egy bejegyzést sem kényszerből írtam meg, minden nap többször is boldogan jöttem fel a Gal Gadot Hungaryre, hogy megírhassam a friss híreket és feltölthessem a képeket. Szóval elég is a beszédből, holnaptól – ha minden összejön, katie még a tartalmat is megpróbálja átvinni nekem – a

HTTP://G-GADOT.NET

címen érhetitek el az oldalt, ugyanazon tartalommal és bejegyzésekkel, illetve még próbálok további információkat is feltenni az oldalra, pl. most Gal kiskutyájáról, Loláról írtam pár sort egy új menübe. A galériát is próbálom megkérni a Flaunttól, hogy költöztessék át az új /photos címre. Az e-mailt is megváltoztattam, a galgadotmagyarorszag@freemail.hu túl hosszú volt, így a ggadotnet@freemail.hu-ra írhatjátok az észrevételeket, leveleket. További szép napot kívánok!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük