Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2018. február. 19.

Mivel alig van hír kedvencünkről a megállás nélküli január után, így a kisebb posztokról is próbálok beszámolni. A tegnapi nap folyamán kaptunk pár fotót, melyeken Gal pár családtagjával pózol. Már rég láthattunk ilyen képeket, úgyhogy én nagyon örülök neki, aranyos képek. Ezekből azt is megtudtuk, hogy jelenleg Malibu-ban tartózkodik, hiszen egy ottani strand előtt kapták őket lencsevégre – de nem a paparazzik, nem ők saját maguk. Egyébként Gal szerintem smink nélkül pózol, igazi természetes szépség. Egy félig-meddig átlátszó, lenge inget és egy fekete nadrágot visel a képeken, haja pedig lófarokban van.

001~33.jpg 002~29.jpg 003~32.jpg  

Emellett először egy Renato Campora nevű fodrász tett közzé február 8-án egy nappal korábban készült fotót, amely kedvencünk legújabb fotósorozatának kulisszák mögötti képe! Már tűkön ülve várom, ki és kinek készítette, de még jobban magukat, a képeket. Stylistja Elizabeth Stewart volt, sminkjét Sabrina Bedrani készítette el. Egyszerűen gyönyörű a képen Gal!

Egyebek > Személyes képek
Stúdiófotózások > 2018 > Ismeretlen – kulisszák mögött

001~23.jpg    


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük