Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!

Amikor Dominic Toretto-t szállítják a Lompoc-i börtönbe egy busszal, a húga Mia Toretto és barátja, Brian O’Connermegtámadják a buszt, ami felborul, ezzel kiszabadítva Dom-ot. Míg a hatóságok keresik őket, a triónak el kell menekülnie Rio de Janeiróba. Amíg megvárják Dom érkezését, hogy csatlakozzon Mia-hoz és Brian-hez, addig ők elmennek az egyik ismerősükhöz, Vince-hez, majd azt beszélik hogy lenne egy munka, amiben három autót kell ellopni egy vonatról. Brian és Mia elindulnak a vonaton hátra, látják hogy az amerikai DEA ügynökök is a vonaton utaznak, de ennek ellenére ellopják. Majd Dom is megérkezik a többiekkel, és rájönnek hogy az egyikük, Zizi-t, csak egy autó érdekli, a Ford GT40. Dom azt mondja Mia-nak hogy változott a terv, majd amikor látja Zizi hogy Mia másfelé megy, Brian és Dom összeverekszik Zizi-vel és az embereivel, majd az ügynökök látják hogy kirabolják a vonatot, ekkor Zizi megöli őket, és rálő a menekülő Dom-ra. Később Dom-ot és Brian-t elkapják, és elviszik őket Hernan Reyes-hez, aki a lopott autók tulajdonosa, és Zizi főnöke. Reyes azt akarja hogy mondják meg neki hogy hol vannak az autók, de ők nem árulják el, mert tudják hogy ha elmondják akkor utána úgyis megölik őket, majd sikerül nekik elmenekülniük, és elmennek a biztonságos helyre, ahol Mia várja őket.

Amíg Brian, Dom és Mia az autókat vizsgálják, megérkezik Vince, majd később megpróbál ellopni egy számítógépes csipet az egyik autóból, de Dom ezt kifigyelte, majd Vince bevallja neki hogy, Reyes-nek akarja odaadni, hogy minden rendben legyen, de Dom arra kényszeríti őt, hogy távozzon. Amíg Brian vizsgálja a chipet, rájön hogy az adatai Reyes több mint 100 millió dollárt őriz készpénzben, több helyszínen. Eközben a vonat fedélzetén nyomoznak a DEA ügynökök halála miatt, az elit kommandós Luke Hobbs és csapata eljön Rióba, hogy letartóztassa Domot és Briant. A helyi tisztviselő, Elena Neves egy rendszer segítségével lenyomozta hogy hol tartózkodnak Dom-ék, később Reyes emberei rájuk támadnak, de Mia, Dom és Brian elmenekül, majd amikor sikerült lerázni Reyes embereit és a rendőröket, Dom azt javasolja hogy váljanak szét, ő eltereli őket, míg Brian és Mia dél felé megy, de Mia bejelenti Brian-nak hogy terhes, Dom ekkor nem megy sehova és együtt maradnak, majd azt javasolja hogy lopják el Reyes összes pénzét, hogy új életet kezdhessenek. A tiró csapatot szervez, hogy elvégezhessék a rablást. A csapat tagjai: Han Seoul-Oh, Roman Pearce, Tej Parker, Gisele Harabo, Leo és Santos. Később Vince is csatlakozik a csapathoz, miután megmentette Miá-t Reyes embereitől akik keresik a triót. A Leblon-i házba betörnek, majd felgyújtják az ott tárolt pénzt, ezért Reyes az összes pénzét a rendőrség trezorjába vitette, amit a többi helyszínről elhozatott az embereivel.

Hobbs végül lenyomozza hogy hol rejtőzik a trió és szervezett csapat, majd az embereivel odamennek és letartóztatja Dom-ot, Mia-t, Brian-t és Vince-et. Míg elszállítják Dom-ékat, közben Reyes emberei megtámadja őket, és megölik Hobbs csapatát. Hobbs, azt mondja Elena-nak hogy vigyázzon rájuk, míg ő megpróbálja megölni Reyes embereit, de Elena elengedi Dom-ot és a többieket, majd Dom segít Hobbsnak, és Reyes embereit megölik. Látják hogy Vince-t meglőtték, és súlyosan vérzik, majd meghal. Majd bosszút fogadnak, amiért meggyilkolták, Hobbs és Elena úgy dönt hogy segít a rablásban Dom-nak és a csapatának. Később a banda áttöri a rendőrség falát Hobbs páncélautójával, ahol Reyes a pénzzel teli trezort tatja, és rácsatlakoztatnak két erős drótot, Dom és Brian kitépik a falból két autó segítségével, majd végig húzzák a városon, de eközben Reyes és a rendőrség üldözi őket. Dom, abban a hitben van hogy nem tudják lerázni a rendőröket, ekkor Brian-t lecsatlakoztatja a trezorról, hogy elmeneküljön. Dom egyedül egy autóval és egy trezorral rácsatlakoztatva. Szembe a rendőrséggel hajt, majd végig szánt rajtuk a trezorral. Brian visszatér és lelövi Zizi-t, aki majdnem lelőtte Dom-ot. Reyes súlyosan megsérült, majd mikor Hobbs megérkezik a helyszínre, végez vele. Hobbs nem engedi el Brian-t és Dom-ot ilyen könnyen, de le tartóztatni se akarja őket, majd azt mondja nekik hogy megérdemelnek 24 órás előnyt, hogy elmeneküljenek. Majd a banda szét ossza Reyes pénzét, és mindenki külön utakon távozik. Vince családjának is küldenek részesedést.

Egy trópusi strandon, Brian látható terhes feleségével, Mia-val pihenni. Dom és Elena összejöttek, majd eljönnek meglátogatni a húgát. Brian kihívja Dom-ot egy végső menetre, hogy bebizonyosodjon melyikőjük jobb vezető.

A stáblista után, Hobbs látható, amikor kap egy aktát Monica Fuentes-től, amiben az áll hogy egy csapat sofőr eltérített egy katonai konvojt Berlinben. Majd Hobbs lát egy frissen készült fotót Dom egykori barátnőjéről, Letty Ortiz-ről, aki feltételezhetően meghalt.


ONLINE

LETÖLTÉSI LINKEK

Hamarosan