Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!

Bankrablás történik, amit az elkövetők profi módon hajtanak végre, azt kivéve, hogy a köteg pénz, amit egyikük magához vesz, robbanó, füstölgő piros festéket tartalmaz, ami miatt majdnem rajtavesztenek menekülés közben.

Kiderül, hogy a rablás két résztvevője rendőr. Egyikük a családja révén kapcsolatban van az orosz maffia Atlantában aktív vezetőjével, aki feleségének a nővére (a szülőknek van egy kisfia, aki többnyire az anyjával van). A nő azt „kérte”, hogy hozzák el a bankból egy személyes széf tartalmát, amit át is adnak neki a rablás után. Azonban kiderül, hogy a széf tartalmának használatához még szükség van néhány flopilemezre, amit egy adott napon az FBI erre a célra szolgáló biztonságos raktárában fognak tárolni. A maffia megszerzi az aznapra érvényes belépő kódokat, és a nyomatékosítás érdekében az egyik bandatagot halálosan megkínozzák, így kénytelenek elvállalni ezt a feladatot is. Mivel rendőri gyakorlatukból tudják, hogy a pár perces kiszállási idő alatt nem tudják végrehajtani az akciót, ezért kitalálják, hogy közvetlenül előtte egy rendőrgyilkosságot kell prezentálni a város másik végében, aminek helyszínére a rendőrök túl nagy létszámban fognak kivonulni, így nekik több idejük lesz a betörést elkövetni. Az áldozat szerepére az egyik újoncot szemelik ki. Azonban a számára felállított csapda nem sikerül jól, a korrupt rendőrt a csaliként felhasznált bűnöző több lövéssel súlyosan megsebesíti. Így az áldozatnak kiszemelt rendőr adja le rádión a „tripla 9-es kódot”, ami a rendőröket nagy létszámban riasztja. A tényleges betörést ezalatt a két másik társ hajtja végre. Távozáskor azonban már a különleges akciócsoport a helyszínen van, és a túszok elengedése után golyózáporral árasztják el a furgonjukat, amiben mindkét elkövető megsérül. Azonban egyikük visszamegy dolgozni, a másik helyszínre. Másikuk átadja az orosz maffia-főnöknőnek a kihozott dobozt, továbbá a kisfiának szánt, díszesen feldíszített csomagot. Megkapja a kialkudott pénzt, egy kis erőszak kíséretében. Azonban az átadott „ajándék” valójában távirányítható bomba, amit egy telefonhívással aktivál az átadója. Társa azonban (aki visszament a másik helyszínre), rendőrautójával megállítja, és némi csevegés után lelövi.

Mindeközben a lehetséges elkövetők után tartó nyomozásban szorul a hurok. Az áldozatnak kiszemelt rendőr nagybátyja vezeti a nyomozást, és tájékoztatja unokaöccsét, hogy Rodriguez a hunyó (aki éppen be akarja őt vinni, hogy felvegye a vallomását). Azonban a kocsijában a nagybácsi várja és lelövi az árulót.


ONLINE

LETÖLTÉSI LINKEK

Hamarosan