Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2018. január. 10.

Jó reggelt! Csodás hírrel érkeztem, ugyanis kedvencünk jelen volt végül a Cipriani 42nd Street-ben, New York Cityben megrendezésre kerülő National Board of Review Díjátadó Gálán, férje, Yaron Versano és a Wonder Woman rendezője, Patty Jenkins kísérte el. Lehetett a megjelenésre számítani, hiszen a Csodanő önálló filmje megnyerte a Spotlight Award díjat és ezt át is kell venni a díjátadón. Galnak és Pattynek is jutott egy-egy kis szobrocska, melyet a Vészhelyzet sztárja, Julianna Margulies nyújtott át, így a szőnyegen az izraeli szépség szívesen fotózkodott a rendező és párja mellett a színésznővel is. Egyelőre nem kaptunk képeket nagy mennyiségben, de azért 21 darabot sikerült begyűjteni. Ezúttal kék ruhát választott a díjátadóra, haja pedig leengedve maradt, középen elválaszva. Nézzétek meg őket a galériában!

Egyébként találtam egy rövid videót itt érhetitek el – és egy kulisszák mögötti képet arról, hogy Gal megjelent ma vagy tegnap a Jimmy Fallon vezetésével készült ‘The Tonight Show’-ban, így nagyon várom a videókat és képeket. Eléggé zsúfolt időszaka van Galnak, 2-án a Palm Springsen, 3-án a Varietyn, 4-én a W Magazine-on, 5-én az AFI-n, 7-én a Golden Globe-on, 9-én a Revlon sajtótájékoztatóján, National Board of Reviewen és a Tonightban is jelen volt.

Január 9 – National Board of Review Díjátadó Gála New Yorkban
Január 9 – National Board of Review Díjátadó Gála New Yorkban – Díjátadás, show
Január 9/10 – NBC’s “The Tonight Show” Starring Jimmy Fallon New Yorkban – Kulisszák mögött

04~23.jpg 15~13.jpg 11~16.jpg 17~11.jpg 02~30.jpg

19~11.jpg 20~13.jpg 21~13.jpg 22~14.jpg 

DTJ0x7yVAAAVLag.jpg    

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük