Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2018. január. 02.

Már írtam ugye a Palm Springs Nemzetközi Filmfesztiválról, de mivel ma/holnap veszi kezdetét a 29. alkalommal megrendezett rendezvény, így pár már leírt dolgot újra felidéznék, illetve néhány új információt leírnék. Először is, a dátum, amikor az egész elkeződik a magyar idő szerint hajnali egy óra, majd kettőkor már a díjak átadására kerül sor. Ha már a díjnál tartunk, Gal a Rising Star, avagy a Feltörekvő Csillag díjat veheti majd át, úgyhogy képekre már biztosan számíthatunk, ahogy remélhetőleg a szőnyeges bevonulásra is. A fesztivál szóból kifolyólag több napos rendezvényről van szó, egy hétfői napon, január 15-én ér majd véget. A holnapi napon, szerdán is feltűnik majd ott Gal, mégpedig Patty Jenkisszel társulva a Wonder Woman kiállításán, körülbelül este 22 órakor. 

Most pedig térjünk át a magazin képekre, ugyanis kedvencünk a 2018-as év januári GQ magazin indiai kiadásában kapott helyet. A már az amerikai számban is látható Gal The Next Door interjút olvashatjuk el, illetve a Cass Bird által készített fotókat tekinthetjük meg. Nézzétek meg a hat képet a galériában!

Újságok, magazinok > GQ India (Január)

001~39.jpg 002~34.jpg 004~31.jpg 005~27.jpg 006~25.jpg


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük