Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2018. január. 03.

Megérkeztek a képek hajnali 3 órára!! Gal ugyanis részt vett a 29. alkalommal megrendezett Palm Springs Nemzetközi Filmfesztivál Díjátadó Gálán 1 órától kezdve egészen 5-ig, kettőkor pedig átvette a neki járó Rising Star, avagy a Feltörekvő Csillag díjat, amit hasonlóképpen Timothée Chalamet is megkapott. A szőnyeges megjelenésről jött már összesen 52 kép eddig, de szerintem még többet és többet várhatunk! Ezúttal az első 2018-as megjelenésére egy sárga földig érő, néhol kivágott ruhát választott, haja fent össze volt kontyolva, fülébe fekete fülbevaló került. Bátran mondhatom, hogy szerintem ez volt az egyik legszebb megjelenése az összes eddigi közül! A szőnyegen még a rendezővel, Patty Jenkinsszel és a díjával is fotózkodott, hiszen ő is ott volt a gálán. Nézzétek meg a képeket a galériában!

Rendezvények, események > 2018 > Január 2 – 29. Palm Springs Nemzetközi Filmfesztivál Díjátadó gála Palm Springsben, Californiában

13~8.jpg 17~6.jpg 11~9.jpg 43~2.jpg 51~2.jpg

Továbbá lefordítottam az Entertainment Weekly Online-on látható sorokat, melyeket a Palm Springs kezdete előtt meséltek el – Gal és Patty Jenkins – a Wonder Woman folytatása kapcsán.

Mi igazából egy teljesen más filmet tervezünk csinálni, sok minden van, amiben hasonló, pl. a szeretet, de tényleg egészen más lesz, tehát nem nevezném második résznek. Egy teljesen új kaland vár ránk!

– jegyezték meg.

Imádja! Még mindig nem nézte meg a filmet, mert én vagyok az édesanyja, próbálok számára védelmet nyújtani, normális dolgokat adni neki és szigorúan figyelemmel tartani őt. Nagyon büszke rám. Nagyon büszke… Már megkérdeztem tőle, hogy ha nagy lesz, szeretne-e követni engem e téren, vagyis hogy érdekli-e a színészet.

– nyilatkozta ezt kedvencünk hat éves kislánya, Almával kapcsolatban, hogy miként reagált a filmre.

A filmben Lynda Cartert is láthatjuk majd, aki az általunk egyik legkedveltebb ember, aranyos barát és tökéletes mentor. Próbálkoztunk azzal is, hogy a Wonder Woman első részébe beletegyük, de sajnos nem jött össze, azonban mindig a WW-család tagjaként tekintettünk rá, ugyanígy ő ránk is.

 számoltak be arról, hogy Lynda Carter is szerepel majd a filmben.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük