Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2017. november. 17.

A mai napon találkoztam elsőnek a héten készült paparazzi fotókkal, egy vízjelet használó rajongói oldalon. Ezt még feleslegesnek gondoltam feltölteni, mert kb. utána egy nappal már tag nélkül is elérhetőek. Most még ennyit sem kellett várnunk: rá egy órára az összes fotót megkaptuk + még egyet. Kedvencünk november 14-én ellátogatott a JFK Repülőtérre férjével, az üzletember Yaron Versanóval. Itt útközben valakivel telefonos beszélgetést folytatott, arcán pedig halvány smink volt: most is megmutatta, hogy természetes szépség. Feketébe öltözködött, viszont pulóverjén piros-fehér-zöld csíkok is voltak. Haja copfban volt.

Az ezt követő napon, november 15-én sétálgatott Sohoban, New Yorkban. Ismét fekete kabátot viselt, alatta piros-fehér dresszel. Mivel látszott, hogy a ruha hosszú, így szerintem biztosan valamilyen rendezvényre indult, kíváncsian várom a holnapi nap folyamán megjelenő képeket – már ha ilyen lesz. Haját leengedve hagyta, itt már több smink volt rajta, ajkait pedig rózsaszín rúzzsal festették ki.

Galéria linkek
November 14.
November 15.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük