Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2017. november. 17.

A mai napon találkoztam elsőnek a héten készült paparazzi fotókkal, egy vízjelet használó rajongói oldalon. Ezt még feleslegesnek gondoltam feltölteni, mert kb. utána egy nappal már tag nélkül is elérhetőek. Most még ennyit sem kellett várnunk: rá egy órára az összes fotót megkaptuk + még egyet. Kedvencünk november 14-én ellátogatott a JFK Repülőtérre férjével, az üzletember Yaron Versanóval. Itt útközben valakivel telefonos beszélgetést folytatott, arcán pedig halvány smink volt: most is megmutatta, hogy természetes szépség. Feketébe öltözködött, viszont pulóverjén piros-fehér-zöld csíkok is voltak. Haja copfban volt.

Az ezt követő napon, november 15-én sétálgatott Sohoban, New Yorkban. Ismét fekete kabátot viselt, alatta piros-fehér dresszel. Mivel látszott, hogy a ruha hosszú, így szerintem biztosan valamilyen rendezvényre indult, kíváncsian várom a holnapi nap folyamán megjelenő képeket – már ha ilyen lesz. Haját leengedve hagyta, itt már több smink volt rajta, ajkait pedig rózsaszín rúzzsal festették ki.

Galéria linkek
November 14.
November 15.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük