Gal Gadot
Hungary
00.jpg
8~5.jpg
6~6.jpg
5~6.jpg
4~7.jpg
3~8.jpg
2~8.jpg
1~7.jpg
EbwrOCnXQAAITfo.jpg
EbwrNq1XQAA2Pnk.jpg
EbwrNOnXQAAPSxb.jpg
Ebwrn8MWAAEay32.jpg
EbwrbDLWoAE2A5O.jpg
fcd9251344962715.jpg
e19dd41344962696.jpg
be3f421344962685.jpg
b201e61344962711.jpg
8375c81344962693.jpg
A hazai Joyban Új WW1984 still képek Szerepet kapott a Skydance kémthrillerjében Mai személyes képek Ismét eltolták a premiert Lesifotók & Premier Franciaország
2018. január 13.
Revlon Ambassador Média Nap

Ne haragudjatok, hogy csak most írom meg erről a cikket, de csak most találtam meg az interjút. Szóval, kedvencünk január 9-én jelen volt a Revlon Ambassador Media Day-en, melyet New Yorkban rendeztek meg. A Vogue UK-nek és USA-nak mesélt a szépséggel kapcsolatban. A cikk végén tudjátok megnézni a képeket!

Nagyon izgatott voltam! A cég termékeit már korábban is kipróbáltam, de arra sosem gondoltam, hogy egyszer egy nap én leszek a Revlon arca, együtt dolgozhatok velük és partnere legyek valakiknek, akikhez úgy érzem, mér tökéletesen be tudtam illeszkedni. Emlékszem, hogy édesanyám és a nagymamám is sok Revlon terméket használtak, amikor én még kicsi voltam, mert még akkor megfizehetőek voltak. Ez nagyon tetszik nekem. Ugyanúgy ilyen precíz munkát végeznek és a termékek nagyszerűek minden korosztály számára. A smink képes csodás tenni, főleg akkor, mikor édesanya vagy és elfáradtál!

– mesélte még kedden telefonon keresztül a Vogue USA-nak ezeket. Pont most hetedikén jelent meg Gal a Golden Globe vörös szőnyegén, ahol a sztárok 90%-a feketében fejezte ki szolidalitását a szexuális zaklatásokkal szemben.

A tény, hogy szinte mindenki feketében volt, nem is az számított milyen volt az a ruha, hanem hogy kifejezhettük a szolidalításunkat. És meg kell hogy jegyezzem, hogy szerintem gyönyörűen festett a vörös szőnyeg. Az erőt sugározta. Látva, hogy férfiak és nők egyaránt ugyanazért az ügyért harcolnak. Nagy hatással volt szerintem sok mindenkire, illetve inspiráló és erős.

– mondta ezeket az Entertainment Weeklynek a Golden Globe díjátadóval kapcsolatban.

Nagy rajongója vagyok a Revlon árnyalatainak, de mégis legjobban Super Lustrous Lipsticket szeretem. Én is szeretem a hosszú szempillákat, ezért csak ajánlani tudom mindenkinek a Mega Multiplier Mascara szempillaspirált. Fantasztikus, mert erős, roppant könnyű használni és ez a megjelenés nekem nagyon tetszik. Többnyire a kozmetikai termékekhez a következőt fűzöm hozzá: “Kecsesen, ízlésesen kiemelni” Nincs rajtam egy kiló smink sosem, de a rúzst, a szempillaspirált és a szemceruzát nem hagyhatom ki!

– mondta a Wonder Woman sztárja.

Imádom a letiszult és a természetes megjelenéseket, ezért ColorStat krémet használom, ezzel tisztábbá és puhábbá téve a bőrömet. Összekeverem a kezemben, majd ráviszek az ujjamra egy picit és olyan, mintha az egész testemre kiterjedne, mégis úgy tűnik, mintha nem kentél volna fel semmit. És a bőröm tiszta, tiszta, tiszta, tiszta, tiszta. Viszont az ágyba sosem fekszem le sminkkel.

– javasolta Gal. Nézzétek meg alább a képeket a sajtótájékoztatóról, majd a teljes interjút, angolul!

Január 9 – Revlon Ambassador Média Nap New Yorkban

05~29.jpg 03~29.jpg 11~20.jpg 02~31.jpg 04~26.jpg