Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2018. január. 25.

Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy csak így estére hozom az új cikkeket, csak elég elfoglalt voltam a nap folyamán több oldalammal. De akkor vágjunk is bele! Bár azt hittük, hogy Gal most egy ideig visszavonul, de nagy szerencsére csak pár napig tartott: végre újra hallhatunk több mindent kedvencünk felől. Azok kedvéért, akik még nem tudják, a Wonder Woman sztárja lett a Revlon kozmetikai cég legújabb nagykövete, így természetesen jelen volt a ‘Live Boldly” kampány launch-án. Először megkaptuk az indulásról készült fotókat, szám szerint 22-t, láthatóan nagyon boldog az esemény miatt. Először még rajta volt fekete kabátja, de útközben levette és láthattuk már, hogy ismét egy csodaszép fekete, lábán kissé átlátszó ruhában jelenik meg. Útközben találkozott egy régi ismerősével, le is állt vele egy ölelés erejére.

002~4.jpg 005~3.jpg 011~2.jpg 006~3.jpg 014~2.jpg

Nagy sajnálatomra nem találtam sehol, de sehol, hogy milyen ruhát viselt, de szerintem elképesztően gyönyörűen festett, mint mindig. Természetesen Revlon rúzs volt ajkain, haja pedig ki volt egyenesítve. Olyan sztárokkal fotózkodott egyébként, mint Ashley Graham, Adwoa Aboah, Raquel Zimmermann, vagy éppen Imaan Hammam. Úgy látszik, jó kapcsolatot ápol az elsőként és utolsóként említett modellekel, ugyanis nagy örömmel találkoztak a vörös szőnyegen. Találtam egy videót is, amin Galt fényképezik a fotósok. Csekkoljátok ezt és a képeket is alább!

008~0.jpg 021~0.jpg 016~0.jpg 010~0.jpg 002~2.jpg

 

Később arról is kaptunk pár képet, amikor már vége lett az eseménynek és a new york-i hoteljébe indult, ekkor már végig kabátot viselt, illetve hogy még előtte vagy éppen utána – ez nem derült ki – New York városában sétál, miközben telefonon beszélget valakivel. Lessétek meg ezeket is galériánkban!

Lesifotók > 2018 > Január 24 – Indul a Revlon ‘Live Boldly’ kampány launchjára New York Cityben
Rendezvények, események > 2018 > Január 24 – Revlon ‘Live Boldly’ kampány launch New York Cityben
Lesifotók > 2018 > Indul a new york-i hoteljébe New York Cityben
Lesifotók > 2018 > A telefonján beszél Tribecában, New York Cityben

003~4.jpg 021~1.jpg 020~1.jpg 014~1.jpg 018~1.jpg

001~6.jpg 002~5.jpg 003~6.jpg  


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük