Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2018. január. 01.

Sziasztok, kedves látogatók! Mivel sajnos nem tudok mivel “kedveskedni” nektek, most ilyen gif ikonokra, szerkesztett képekre gondolok, mert már lehet unalmas lenne, ezért csupán egy Gal által posztolt közösségi oldalas személyes képpel szeretne a Gal Gadot Hungary Nagyon boldog, erőben és egészségben gazdag új évet kívánni! A fotó azért is különleges, mert eddig ilyen “elterjetebb” fotókból ez a második, amin Gal smink nélkül látható. Most már mindenki láthatja, hogy tényleg egy természetes szépség. A kép mellé ezt írta:

Lássuk csak, mit hoz az Új Év…

Sajnos ez a bejegyzés rövidre sikeredett, de itt is szeretnék mindent megköszönni nektek, pl. a több mint 10.000-es összlátogatottságot, a tegnapelőtti 4.000 látogatást, a Facebookos lassan 300-as kedvelést, nagyon sokat jelent nekem mind! Továbbá Gal is posztolt az új év alkalmából, egy összefoglaló fotót az évről, ami mellé ezt írta:

Hihetetlenül köszönök mindent 2017. 2018, készen állok.. 😏 Nagyon sok boldogságot, egészséget és sok szerencsét kívánok a továbbiakban!! Boldog Új Évet!!!

Addig is nézzétek meg a képeket a galériában alább!

Egyebek > Személyes képek

instagram-12-27.jpg DSazCy0UQAA2sK1.jpg   


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük