Gal Gadot
Hungary
00.jpg
8~5.jpg
6~6.jpg
5~6.jpg
4~7.jpg
3~8.jpg
2~8.jpg
1~7.jpg
EbwrOCnXQAAITfo.jpg
EbwrNq1XQAA2Pnk.jpg
EbwrNOnXQAAPSxb.jpg
Ebwrn8MWAAEay32.jpg
EbwrbDLWoAE2A5O.jpg
fcd9251344962715.jpg
e19dd41344962696.jpg
be3f421344962685.jpg
b201e61344962711.jpg
8375c81344962693.jpg
A hazai Joyban Új WW1984 still képek Szerepet kapott a Skydance kémthrillerjében Mai személyes képek Ismét eltolták a premiert Lesifotók & Premier Franciaország
2018. január 03.
Stílus: Palm Springs Díjátadó Gála

Köszönet a cikkért: Fanni!

A 32 éves izraeli színésznő egy elegáns, de mégis kacér és egyben modern összeállításban érkezett a vörös szőnyeges eseményre, ahol mesésen festett. Gal egy citromsárga, kivágásokkal díszített és egyenes szabású, valamint oldalt magasan felsliccelt Esteban Cortazar estélyit viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból. Amikor megláttam az első képeket róla, az első szó, ami eszembe jutott az a “wow” volt és elárulhatom, hogy az idei díjátadóról az ő választása volt a legnagyobb kedvencem. Az lehet, hogy igaz, hogy nem tudott túl sok újdonságot mutatni, amit még nem láthattunk volna másoktól, vagy éppen tőle. De nekem személy szerint összességében mégis nagyon tetszett, pont az egyszerűsége és a frissessége miatt. A színválasztás telitalálat volt, nem túl gyakran láthatjuk a színésznőt ehhez hasonlóan színes darabokban, inkább a fekete és a piros színeket részesíti előnyben, így nagyon örültem, hogy egy kicsit kilépett a komfrotzónájából, mert ez a sárga árnyalat istenien állt neki és a napbarnított bőrszínével, illetve a sötétbarna hajával is fantasztikus összhangot alkotott. Az összhatást igazából ezzel a színvilággal és a felsőrészen elhelyezett kivágásokkal tudták izgalmasabbá tenni, illetve egy kis kacérságot is bele tudtak vinni az egészbe. A szabás a maga egyszerűségével rendben volt, nem láthattunk semmi érdekeset, viszont Gal alakját remekül követte végig, aminek köszönhetően a vékony dereka és a csípője is nagyszerűen ki lett hangsúlyozva, plusz a dekoltázsára is elég jól sikerült felhívniuk a figyelmünket. Bár oldalt magasan felsliccelték a szoknyarészt, a lábát mégsem villantotta meg minden egyes képen, szóval nem esett ezzel túlzásokba, amiért külön plusz pont jár neki. A megjelenését elég egyszerű kiegészítőkkel tette teljessé; egy pár nude színű Jimmy Choo magassarkú szandált és Jason of Beverly Hills ékszereket választott.

Gal haját egy elől kicsit megemelt, egyszerű és alacsonyabban elhelyezett kontyba készítették el, így a ruhájáról semmi nem tudta elterelni a figyelmünket. A sminkje a megszokottak szerint klasszikus lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel, fekete tusvonallal és szempillaspirállal hangsúlyozták ki, az arcát bronzosították, végezetül az ajkaira nude színű rúzs került.