Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2018. január. 12.

Először is kezdeném a Huawei-el, ugyanis kedvencünk a híres telefonmárka “ötlettevezője” lett! Január 9-én, délután Las Vegasban jelentették be a Huawei-esek, hogy tanácsadóvá vált Gal Gadot, aki promóznia is fogja a céget. Anno még 2015-ben és 2016-ban részt vett a márka promocionális kampányában, ezért is gondolták megfelelőnek a szerepre. Ám most feladata teljesen más lesz, ezúttal gondolatait fogja megosztani a céggel, hogy hogy tehetnék jobbá és híresebbé a telefonokat. Egyébként Gal együtt érez azzal, hogy a legtöbben rosszul ejtik ki a “Huawei” szót, ám most bemutatta az esemény során egy bejátszott videóban, hogy is lenne ez helyes. A Wonder Woman sztárja ugyan nem jelent meg a rendezvényen, de egy rövid videót és pár képet kaptunk arról, amikor bejátszották a videót. Nézzétek meg alább!

Január 9 – Huawei sajtótájékoztató (videó)

DTImYBHUQAE-mVn.jpg DTImYBKV4AAVW80.jpg DTImYBXVoAA5E6M.jpg GLPPYOyMUXl1Uxf2.jpg 

Folytatnám a televíziós megjelenésével, avagy a Tonight Show-val. Először úgy tudtuk, hogy január 9-én jelent meg Jimmy Fallon műsorában, mivel már készült egy kulisszák mögötti kép, ám csak rá két nappal, tegnap jelent meg a talkshowban, ráadásul nem is egyedül, hanem a Wonder Woman rendezőjével, Patty Jenkinsszel. Szerintem most nem készítettek velük interjút, mert a YouTube-on és a Twitteren sincsenek képek arról. Ezúttal a már jól ismert “Charades” játékot játszották mindketten, melyben vicces dolgokról esett szó, melyek ugyan nem kapcsolódnak a két hölgy karrierjéhez, de sok mosolyt láthatunk tőlük olyan dolgokon, mint “az oroszlánok alszanak ma, aTonightban” Nézzétek meg a videót és a képeket!

Január 11 – NBC’s “The Tonight Show” Starring Jimmy Fallon New Yorkban

01~40.jpg 02~33.jpg 03~28.jpg 04~24.jpg 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük