Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2018. február. 22.

Új stúdiófotók hírével érkeztem, ugyanis három különböző fotósorozatból kerültek elő új fotók. Kezdeném is az elsővel, amely csak tegnap lett publikálva a The Wrap hivatalos weboldalán, mint kiderült még az előző hónap másodikán készült Corina Marie fotós által, a Palm Springs Nemzetközi Filmfesztivál keretein belül a The Wrap-nak. Gal ugyanazt a gyönyörű Esteban Cortazar citromsárga estélyit viselte, haja ugyanúgy kontyban volt. Szerintem egyszerűen mesésen fest a stúdiófotón, csekkoljátok Ti is!

Mint a bejegyzés elején említettem, a Deadline-ról és a Revlon-ról is kerültek elő új profi fotózású képek. A Deadline-nak készült képeket Josh Telles fotózta, ugye már eddig volt két közös kép Patty Jenkisszel (az egyiket véletlenül kitöröltem a galériából), most pedig egy gyönyörű portréképet is kaptunk, ahol csak kedvencünk látható. Januárban Wonder Woman a Revlon szépségápolási cég ‘Live Boldly’ kampányának reklámarca lett, most kaptunk két gyönyörű, kiváló minőségű képet, az egyik a Lacey Terrell-féle kulisszák mögött-fotó, a másik pedig a fekete hátteres kép távolabbi változata. És végül megemlíteném még a Matthias Vriens-McGrath által készített Glamour UK fotósorozatot, ahonnan Gal posztolt ki egy új képet közösségi oldalaira. Jó nézelődést kívánok!

Stúdiófotózások > 2017 > Josh Telles (Deadline)
Stúdiófotózások > 2018 > Lacey Terrell (Revlon ‘Live Boldly’ – kulisszák mögött)
Stúdiófotózások > 2018 > Revlon ‘Live Boldly’ kampány stúdiófotó
Stúdiófotózások > 2017 > Matthias Vriens-McGrath (Glamour UK)
Stúdiófotózások > 2018 > Corina Marie (The Wrap, 29. Palm Springs Nemzetközi Filmfesztivál)

003~33.jpg 002~31.jpg 003~34.jpg 011~17.jpg 001~34.jpg


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük