Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2017. december. 06.

Kedvencünk a mai napon ott volt a The Hollywood Reporter’s 2017 Women In Entertainment Breakfast gálareggelin, amelyet a Milk Studiosnál rendeztek meg, Los Angelesben. Sajnos mostanában sok rendezvényen részt vesz – ami persze nagyon jó -, de a bevonulásokon, a szőnyegen soha sincs ott. Mindegy, reménykedjünk az Ace Comic Con-ban! Visszatérve a THR rendezvényre, a mikrofon mögött a Wonder Woman Scholarshipről beszélt, illetve Justin Timberlake énekessel, a díjazott Carla Arellanoval és a producer Laurie Zaksszal is készültek közös fotók. Nézzétek meg Ti is a pár perces videót, ami a The Hollywood Reporter hivatalos oldaláról van. UPDATE: megtaláltam az írásbeli szöveget, amit Gal elmondott az esemény sorát, ezt a Továbbra kattintva tudjátok megnézni!

Rendezvények, események > 2017 > December 6 – The Hollywood Reporter’s 2017 Women In Entertainment Breakfast at Milk Studios in Los Angeles
Újságok, magazinok > 2017 > December – OK! magazin Thailand

gal_04~4.jpg 58571910_gal_04.jpg 58571902_gal_02.jpg gal_01~7.jpg gal_01~6.jpg

gal_001.jpg    

 

Egyébként a Saturday Night Live egykori műsorvezetője, Kate McKinnon egy másik talkshowban, a Jimmy Kimmel Live!-ban mesélt a Gallal közösen töltött SNL estéről, Jennifer Lawrence pedig a fent említett THR rendezvényen vallotta be, hogy szerinte is gyönyörű nő a Wonder Woman sztárja. A Gorvenors Awardson találkoztak először, elmesélt ezzel kapcsolatban egy humoros szitut, hogy nem is tudni ki az, elállt a lélegzete, annyira szépnek gondolja. Megköszönte, hogy van ez a WW ösztöndíj. Illetve, ennek a mondatnak már nem akartam külön cikket írni; az izraeli szépség ezúttal az OK! magazin thailandi kiadásának decemberi számában kapott helyet, illetve a borítón is ő látható. A galérialikeket feljebb érhetitek el!

Kedvencünk Carla Arellanonak adta át a Wonder Woman ösztöndíjat, ehhez pedig pár mondatot is fűzött. Megtiszteltésnek érezte, hogy átadhatja neki a díjat. A The Hollywood Reporter által csak Carlának nevezett lány jelenleg a Los Angeles-i Loyola Marymount Egyetemen tanul, de még csupán néhány hete kezdett. A neki átnyújtott elismerés leagalább annyira meglepte a hallgatót, mint egyeseket a Wonder Woman sikere. A forgatókönynek készülő lány 1 millió dollárral lett mámogatva az Ösztöndíjprogram révén.

Megadódott a lehetőségem, hogy az ikonikos szuperhősnőt keltsem életre a képernőykön, de igazából szerintem a mai fiatok az igazi csodanők. Életünk során sok kihívással kell szembeszállnunk, de ezek arra ösztönöznek, hogy még többet tégy. Ők a jövő királyai.

— kezdett bele inspiráló beszédébe Gal.

 

Ez az első alkalom, hogy átadjuk ezt az ösztöndíjat. Carla Arellano már most is az LMU hallgatója, de az ösztöndíj nélkül nem tudná befejezni tanulmányait. Carla már most elvarázsolt mindenkit, akivel ma este találkozott. Ő egy határozott és kitartó nő, megtiszteltetés, hogy átadhatom neki ezt az ösztöndíjat.

— folytatta a Wonder Woman sztárja. Olyan sztárok hallgatták végig az első sorokban és tapsoltak állva az első Wonder Woman-ösztöndíjasnak, mint Jennifer Lawrence, Glenn Close, vagy Angelina Jolie.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük