Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2017. november. 15.

Sok-sok Gallal foglalkozó oldalt követek, illetve ahol vele kapcsolatban is írnak, de erről nem tudtam, csak amikor megláttam az Instagramján. 😀 Na, de kezdem is a cikket. Gal a mai napon vendége volt a ‘Today’ tv-műsornak, amiről ugye Instagramjára is posztolt. A kép mellé (galériában megnézhető) ezt írta:

Élesítés éés kezdés, a @todayshow-val Az Igazság Ligájáról beszélünk. Köszönöm, hogy itt lehetek!

Reméljük, az erről való beszélgetés írásosan vagy videóban is megjelenik, biztosan érdekes információkat árult el a filmről, amit – muszáj megint leírnom – holnap már a mozikban nézhetünk! Egyébként ma kéne megjelennie a GQ-s interjúnak, illetve ideje lenne már másik lefordítanom három cikket is… Holnap belekezdek ebbe. Lehetséges, hogy Gal ma a GQ rendezvényen is ott lesz (sajnos csak rajongói oldalon láttam), de sajna már nem érhet most oda a francia premierre, mert New Yorkból Párizsig hosszabb út 🙁 A Live with Kelly and Ryanben már biztos megjelent, ott is promózták a Justice League-et. Sajnos még csak videót kaptunk, de én ennek is örülök. Na, visszatérve a Todayre; a beszélgetés mellett pár – eddig összesen 11 – fotó is napvilágot látott, fent is abból látható egy. Lessétek meg a galériában!

Galéria linkek
‘Today’ show
Személyes képek (fent is említett Instagram fotó)


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük