Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2018. január. 26.

Jó reggelt! Meghoztam nektek Gal legújabb fotósorozatának cikkét, ugyanis ebben az évben még csak három volt, most pedig jött hozzá egy következő. A Vanity Fair így év elején összeállította Hollywood legnagyobb neveiről szóló cikkét, köztük kedvencünk is helyet kapott, bár róla csak annyit írtak külön, amennyit eddig is tudhattunk. Egyébként ez a rovat a #MeeTo-val is kapcsolatos, egyre több sztár számol be a szexuális zaklatásokról, a 2018 Hollywood issue-ban szereplő hírességek, mint pl. Gal mellett Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Oprah Winfrey, Tom Hanks, Robert De Niro, Harrison Ford, Jessica Chastain, Graydon Carter, Claire Foy, Michael B. Jordan, Zendaya és Michael Shannon pedig mind nagyon ellene vannak a zaklatásoknak, ezzel is kifejezték együtt érzésüket.

Készült fotósorozat is ehhez természetesen, mint az már kiderült a cikk elején is, a csoportképet Annie Leibovitz készítette, Galról pedig kaptunk két darab Kathryn MacLeod által fényképezett kulisszák mögött készült képet, egy kicsit más hajjal pillanthatjuk meg kedvencünket, szerintem mindegyiken nagyon gyönyörű, mint mindig.

001~8.jpg    

002~6.jpg 001~7.jpg   

Szerettem volna még írni arról, hogy hallottam pár szavát egy műsorban Galnak, viszont nagyon rövid cikk lett volna, úgyhogy leírom ide. A Hello Hollywood című műsorban faggatta többek között Wonder Womant is Návai Anikó arról, hogy mit gondol a bántalmazásokról, volt-e már benne része. Erre az izraeli szépség azt felelte, hogy szerencsére még nem érte őt hasonló, de nagyon együtt érez azokkal, akik már részesei voltak ilyennek. Illetve még azt is megtudhattuk, hogy még nem kezdték el Mundruczó Kornél filmjének, a Deepernek a forgatását, de nagyon jól kijön a magyar származású rendezővel és filmbeli társával, Bradley Copperrel is.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük