Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2017. november. 24.

Már korábban ugye írtam arról, hogy kedvencünk megjelent a Variety talkshowjában, az ‘Actors on Actors’-ban november 11-én, illetve arról is szó volt, hogy nem azonnal fog megjelenni a stúdiókép és az ott készült felvétel, az ezeknek publikálására kitűzött nap pedig a tegnapi, november 23-a lett. A hivatalos weblapon néztem meg a cikket, de egy kissé fura dolog történt. Gondoltam megírom ma reggel, viszont a hír eltűnt, valószínűleg leszedték. (kép) Vagy az is lehet, hogy rossz linket írtam be, még keresgélek utána. Azonban, a stúdióképet sok keresgélés után megtaláltam, fent is láthatjátok. Gal gyönyörűen mosolyog rajta, haja leengedve maradt, hullámosítva. Lessétek meg a galériában!

Továbbá, a People weboldalán találtam rá egy másik fotóstúdióban készített fotóra, amit Chia James fotós készített. A képen szuperhőseink láthatóak, ugye Az Igazság Ligájából. Gal haja össze volt fonva, előre volt léve. Színes pólójára fekete blézert öltött, illetve hasonló színű csizmát húzott lábaira, ehhez tásult egy sárga, mintás rövid szoknya. Az ehhez tartozó szöveget nemsokára lefordítom. Egyébként, ugyanez Chia James készített róluk már a hónapban fotót, mégpedig az USA Todaynek, ahol ugyanígy öltöztek, s a helyszín is ugyanaz.

Stúdiófotózások > 2017 > Mark Williams & Sara Hirakawa (Variety) (&Kumail Nanjiani)
Stúdiófotózások > 2017 > Chia James (People)


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük