Gal Gadot
Hungary
00.jpg
8~5.jpg
6~6.jpg
5~6.jpg
4~7.jpg
3~8.jpg
2~8.jpg
1~7.jpg
EbwrOCnXQAAITfo.jpg
EbwrNq1XQAA2Pnk.jpg
EbwrNOnXQAAPSxb.jpg
Ebwrn8MWAAEay32.jpg
EbwrbDLWoAE2A5O.jpg
fcd9251344962715.jpg
e19dd41344962696.jpg
be3f421344962685.jpg
b201e61344962711.jpg
8375c81344962693.jpg
A hazai Joyban Új WW1984 still képek Szerepet kapott a Skydance kémthrillerjében Mai személyes képek Ismét eltolták a premiert Lesifotók & Premier Franciaország
2017. november 28.
Variety’s Actors on Actors

Kedvencünkről már az Actors on Actors kapcsán két cikket írtam, de most megjött a harmadik is, hiszen a Variety posztolta a teljes videót, a ‘So Emotional’-t és megérkezett a novemberi címlap is, Gallal és Kumail Nanjianival a címlapon. Az izraeli szépség később közösségi oldalain is megosztotta, így megtudhattuk, hogy hajáért Mark Townsend, a sminkért Sabrina Bedrani (@sabrinamakeup) felelt, a stylist szerepét pedig Elizabeth Stewart töltötte be. Mivel ennyi interjúval vagyok elmaradva, így elhoztam a mostani teljes fordítását. A folytatást a Teljes cikkre kattintva lehet megtekinteni. Leginkább Wonder Woman szerepével kapcsolatban faggatta a televíziós személyiség, Kumail Nanjiani.

Újságok, magazinok > 2017 > Variety (November)

GGadot.jpg    

Kumail Nanjiani: Szóval, hogyan szerepeltél a Wonder Woman meghallgatásán? Hogy történt?

Gal Gadot: Hirtelen jöttek a dolgok, egyik a másik után. Sosem terveztem színésznővé válni, de ha megadják a lehetőséget, amikor a rendező azért Izraelbe utazik, hogy megkeressen, új „Bond-lányt” keresett. Elmentem a meghallgatásra, és amikor ott voltam, felmerült bennem a gondolat, hogy „Wow, ez sokkal izgalmasabb, mint jogot tanulni az egyetemen!”

Nanjiani: Tanultál a jogi iskolában?

Gadot: Igen, tanultam. Köszönöm, hogy a jog tanulást megszakította a szerepem! Furcsa volt, mert nem tudtam, hogy eljutok majd a Batman Superman ellen castingjára. De tudtam, hogy lesz egy titkos meghallgatás.

Nanjiani: És volt olyan, mint pl. az „igazságmondó lasszó”?

Gadot: Nem, semmi ilyesmi. Külön olvasgattam a „Pulp Fiction” jelenetekről a meghallgatásokra előkészülve. Aztán már ott is voltam a kamerateszten Los Angelesben. Kb. ezt gondoltam magamban “Nagyszerű. Valamit fogok a kezemben. De mit?” És akkor hívott a rendező, Zack Snyder azzal, hogy épp Wonder Woman szerepére hallgatnak meg. De várj, én úgy tudtam, hogy nem akartál színész lenni. Akkor miért vagy itt?

Nanjiani: Nem tudom, mit történhetett, de hatalmas hiba az életemben. A szüleim az orvosi pályára szántak engem.

Gadot: Én pedig majdnem a vállakozói állást választottam. Mennyi közös van bennünk!

Nanjiani: Plusz, egyikünk sem teljesen amerikai. A filmekben is bevándorlókat játszunk.

Gadot: Mindig megkérdezik a nevünket, “Hogyan mondjam ki a nevedet”?

Nanjiani: Szóval korábban elhatároztam, hogy nem akarok orvos lenni, sok tanulás kell hozzá. Egy orvosnál a forgatókönyv a legrosszabbnál is rosszabb, nemde? Jobban szeretem a vígjátékokat, vagyis beléjük szerettem. Először  a stand-up érdekelt, majd a színészet. Az első televíziós program, amiben szerepeltem a Michael és Michael Have Issues volt. Úgy gondoltam, “Ó, nekem ez az életem, ez csodás lesz!” – de hat epizód erejéig tartott a nagy öröm. Tényleg, de most jókor jó helyen vagyok, megfelelő időben, újra és újra…

Gadot: Tudom, én is most pont jókor vagyok itt, jó időben. Úgy gondoltam, hogy ez a film, az ilyen műfajú filmek már nem nekem valóak. Előbb kellett volna. De elém kínálták a lehetőséget, én pedig készen álltam rá, éltem vele. És ott voltam a forgatáson, nagyon szerencsésnek érzem magam.

Najiani:

Gadot: Nagyon érzelemmel teli és izgatott vagyok a gyermekek véleménye miatt. Számukra én nem Gal vagyok, hanem Diana. Én Wonder Woman vagyok a szemükben. Érdekes, hogy a film meg tudott érinteni különböző embereket, különböző korokat, különböző kultúrákat. Olyan fotók tárultak elém, amiken dolgozom, a barátaimmal lógom, vagy éppen a kerekes székes nagyszüleimet látogatom. Nagyon megható. Most, hogy Wonder Woman felkapott lett, élvezek és nagyra értékelek minden egyes kedves visszajelzést. De úgy vélem, sok időt vesz igénybe, hogy megeméssze valaki a hírességet.

Nanjiani: A közös fotód a karakterednek öltözött kislánnyal, látta a lovakat, a szigeten a csatajeleneteket, erőteljes csodanőket. És neki normális volt ez az egész, ami lenyűzögző.

Gadot: Igen, nekem nagyon tetszik. De egyet nagyon remélek, hogy nem csak azért csinálják ezt, mert ez most a „menő, a trend”. Most, hogy box-office lett a film, remélem több nők főszereplésével készült alkotás fog készülni, amikor ők a vezetők. Én nagyon örülnék neki, mert már annyi olyan van, ahol a férfiak a vezetők. Reprezentáció – a Földön fejenként 50-50 férfi és nő van (fele-fele), és így kell lennie ennek a filmekben, a tévés műsorokban és mindenütt.