Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2017. december. 05.

A napokban jött pár hír, amire inkább rajongói oldalakon találtam rá, de vannak köztük már hivatalosak is. Szóval, kezdeném is a legközelebb lévő dátumokkal; Ace Comic Con. Azt hiszem, a képen (LINK) jól látható minden, de azért leírom ide is. A szombati nap fog elsőnek megjelenni kedvencünk és Henry Cavill, lesz 11-kor, 12-kor és 12.15-kor Superman/Wonder Woman GA vagy VIP fotózás, előbbi az egyes, utóbbi a kettes teremben. Este hatkor ismét boldogíthatják a fanokat, majd zárásként egy Igazság Ligája kérdezz-feleleket tartanak. Folytatnám az Oscar díjátadóval. Az Akadémia a hivatalos Twitterjére posztolt egy videót, melynek mindjárt az elején kedvencünk filmje, a Wonder Woman képkockái láthatók! Szinte biztos, hogy jelölik majd a filmet, melyeknek névsorát január 23-án hozzák majd nyilvánosságra, a gála pedig március 4-én kerül megrendezésre. Csekkoljátok Ti is a videót a bejegyzés legalján!

A következő idézet fordításáért köszönet a GameStar-nak! A Wonder Woman első és már a második rész rendezője, Patty Jenkins, a folytatással kapcsolatban nyilatkozott pár mondatban.

Természetesen a karakter többi értékes vonásával is foglalkozik majd a történet. Alapvetően egy szórakoztató filmről van szó, ami a harmadik felvonásában néhány nagyon komoly kérdéssel is foglalkozik majd és remélhetőleg egy kicsit több mondanivalót visz majd az egész történetbe. Nagyon szeretem azt a formulát, amelyben a főszereplő eljut egy izgalmas utazás végére, ahol aztán egy nagyobb kérdés is megválaszolásra kerül. Erre fog fókuszálni a következő rész is, persze Wonder Woman karakterét itt már nem kell majd bemutatni, hiszen már a film elejétől kezdve szuperhősként tekintünk rá. Emellett lesz rengeteg humor és egy nagyon jó szerelmi történet is, valamint néhány hihetetlen új karakter, akik miatt nagyon izgatott vagyok.

Továbbá, ma van pontosan 4 éve, hogy a DC Comics a Warner Bros.-szal közösen bejelentette, hogy Gal bújhat bele a továbbiakan Wonder Woman bőrébe! Ezért az amazon hercegnő köszönetet mondott Twitterjén. Ezen a médián találtam rá ma egy fotóra, melyen látszik, hogy a Wonder Womant mondták a Tumblr szerkesztői a legjobb filmnek az évben! Gratulálok, megérdemelték szerintem! És végül, de nem utolsó sorban a Dudi Hasson fotósorozat pár tagja került elő, az egyiket kedvencünk is kiposztolta, “Relaxálás…” címszó alatt.

Stúdiófotózások > 2017 > Dudi Hasson

01~7.jpg 23417321_159094714693743_5967794677686992896_n.jpg DQMaUU2XcAAoLXK.jpg DQMaVIuXUAEGyrb.jpg 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük