Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2018. február. 02.

Sziasztok! A mai napra egy kis összefoglaló bejegyzést hoztam, kevés leírással és sok médiával. Először is, amivel le vagyok maradva, az a Vanity Fair, volt egy olyan összeállítás, hogy ki miben tehetséges még a színészet mellett, Gal pedig tökéletesen tud hullahopp karikázni, nézzétek meg itt a gifet: link. Továbbá a magazin is posztolt Instagram sztorijában két videót, melyben kedvencünk is feltűnik, de mivel nem lehet őket egymás mellé vagy középre tenni, hogy ne húzza el a bejegyzést csak a Tovább gombra kattintva tudjátok megnézni. A Vanityhez pedig megérkeztek a márciusi magazin szkennek is, ezekből csak azokat töltöttem fel, amelyeken Gal is szerepel.

001~19.jpg 002~17.jpg 003~18.jpg 004~13.jpg 

A január 24-én megrendezett Revlon lauchról is hoztam egy videót, melyben Gal egy kisebb beszédet mond. Ha már az eseménynél tartunk, kedvencünk leállt pár fotó erejéig a további nagykövettel, Ashley Grahammel, Raquel Zimmermannal, Imaan Hammammal és Adwoa Aboah-val. Wonder Woman a tegnapi nap folyamán tett közzé egy videót a Revlon fotózás “táncszünetéről” #LemonDanceChallenge hasthaggel, melyben szerintem nagyon jól táncol Mette Towleyval a N.E.R.D egyik zenéjére.

029~2.jpg 002~18.jpg 028~2.jpg 005~14.jpg 003~19.jpg

Emellett még #flashback fotóként leltem rá az izraeli szépség Sarah Brockkal közös képére. Egy Instagram sztorijába posztolt egy aranyos képet ezzel a szöveggel: Mark. Én. És Minnie egér – ugyanis úgy verődött Elizabeth Stewartra a fény, mintha Minnie-fülei lennének.

Újságok, magazinok > 2018 > Vanity Fair issue (Március)
Egyebek > Személyes képek

004~14.jpg 001~20.jpg   

Kedvencünk látható az ONE egyik kampányvideójában, melyben ezt mondja ugyabban a ruhában, melyben a Revlon videójaiban is volt. Az összes, szám szerint öt videót ugye a folytatásban tudjátok megtekenteni.

Én számítok a szolidaritásra attól és annak a 130 millió lánynak, aki ma az iskolapadban ül.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük