Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2017. november. 29.

A tegnapi nap folyamán Gal részt vett a Screen Actors Guild-nak rendezett kérdezz-feleleken, egy színházban. Ilyen már korábban is volt, most pedig újra a nyári sikerfilmjével, a Wonder Womannel kapcsolatban faggatták kedvencünket. Erről Gal Instagram Storyt is posztolt, amit a Gal Gadot Brasil örökített meg, köszönet a videókért! Ezeket a Tovább gombra kattintva tudjátok megtekinteni, de először lefordítanék pár sort az est folyamáról.

Mikor megkaptam a feladatot, hogy a karakterem ölje meg Árészt (Danny Huston) így reagáltam: „Ez olyan szomorú! Miért nem lehet benne a folytatásban?”

— oszotta meg gondolatait Gal.

Olyan aranyos, hogy ma este itt lehetek és beszélgethetünk a Wonder Womanről! Köszönöm, SAG!

— írta Instagram Storyjába a korábbi Miss Israel.

Ezek mellett még pár kép is érkezett, amit a galériában tudtok megnézni, ám sajnos a minőségük nem a legjobb és nem is HQ az összes.

Rendezvények, események > 2017 > ‘Wonder Woman’ kérdezz-felelek a Screen Actors Guildnak

DPyYxfgUQAAHWWQ.jpg gal_01~3.jpg gal_02~3.jpg gal_03~3.jpg 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük