Üdvözöllek több mint három éve üzemelő Gal Gadot Hungary-n! Az oldal a tehetséges és csodás Gal Gadot színésznővel foglalkozik. Itt megtalálhatod róla a legújabb híreket, képeket, videókat. Elolvashatod életrajzát és még sok más érdekességet is. A galériát se hagyd ki, ahol több mint 20 ezer képet találsz. A multimédia menüben pedig filmjeiről olvashatsz bővebben. Kellemes nézelődést!
izziee 2017. december. 02.

Az információkért köszönet a @GalGadotWWFans-nak, a képekért pedig Kevin Loke-nek! A mai nap találtam rá az előbb is említett rajongói oldalon egy pár képre, amin kedvencünk karaktere, Wonder Woman figurája látható. Először azt hittem olyan Barbie baba méretű, de nem, mert 1/3-as, ember méretű! Szerintem nagyon szépen megcsinálták, élethű lett. Egyébként nem csak Diana Prince-ről, hanem a további öt szuperhősről is állítottak fel ilyen szobor-szerűséget (vagyis nem szobor, mert több, külöböző pózban áll a képeken) a Prime 1 Studios-nál. Ezek a figurák jelenleg a Tokyo Comic Conon tartózkodnak, az egyik képen pedig Gal beszél a vetítőn. Nézzétek meg nagyobb méretben Ti is őket, a galériában!

Egyebek > Közösségi média

DP_fBEPWsAE34gH.jpg DP_fBENW4AA1rKN.jpg DP_fBENW4AA1rKN.jpg DP_fBEWXUAAeBTa.jpg 

Továbbá, kedvencünk szerepelt a Glamour román kiadásának címlapján, s lapjain (pontosan a 85-86-87-88-89-90-9192-93 lapokon, forrás: glamour.ro/revista), amelyeken a Matthias Vriens-McGrath által készített fotósorozat képei és az interjú román nyelven látható. A lapokról és a címlapról is feltöltöttem a képeket a galériába, viszont sajnos a lapok nem HQ méretűek és két oldal van egy fotón. Így tudtam megoldalni csak.

Újságok, magazinok > 2017 > Glamour Románia

glamrom_01.jpg glamrom_02.jpg glamrom.jpg glamrom_05.jpg glamrom_03.jpg


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük